Foto: Reuters/Scanpix

Internetā plašu popularitāti iemantojis kāds ļoti pamācošs video fragments, kas uzņemts vienā no Krievijas pilsētas Krasnodaras naktsklubiem – tur trīs meitenes izģērbušās, lai tiktu pie iPhone 5S viedtālruņa, taču uzvarētājai pasniegta vien tukša kastīte.

Video tiek aktīvi apspriests sociālajos tīklos, un, ņemot vērā ažiotāžu, arī policija esot norīkota pārbaudīt šo situāciju.

Notikumi risinājušies naktsklubā Funky Monkey 22. novembrī. Kā krievu žurnālistiem pastāstījis kluba administrācijas pārstāvis, kluba telpas šajā vakarā tikušas nodotas projekta Moveton organizatoru rīcībā.

Pasākuma vadītājs trim meitenēm piedāvājis izģērbties, uzvarētājai solot iPhone 5S viedtālruni. Sajūsminātas publikas aplausu pavadījumā meitenes sāka izģērbties, taču tikai viena izģērbās pilnībā, tāpēc viņai saskaņā ar noteikumiem pienācās telefons.

Tomēr tajā brīdī pasākuma rīkotāji paziņoja, ka tā bijusi tikai savdabīga pārbaude, lai noskaidrotu, uz ko cilvēki ir gatavi, lai savā īpašumā iegūtu kāroto iPhone telefonu. To uzzinājusi, meitene ātri saģērbās un apkaunota pameta klubu.

Pēc viņas aiziešanas paziņots, ka akcija notikusi projekta Rakamakafo ietvaros. Tie ir video blogeri no Sanktpēterburgas, kuri veic dažādus sociālos eksperimentus, lai parādītu, kāds morāli tikumiskais pagrimums valda Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!