Foto: DELFI

Kamēr jaunais šovmenis Edgars Toretto paziņojis, ka būs Latvijas jaunais seksa guru, vecais seksa guru Miks Ozoliņš (attēlā) nesnauž, bet dara reālus darbus. Nupat Miks veicis vērienīgu pētījumu, klasificējot sieviešu vagīnas.

Savas vērtīgās atziņas Ozoliņš negrib savtīgi paturēt pie sevis, bet gatavs dāsni dalīties pieredzē ar visu pasauli. Plašāka seksa eksperta vagīnu analīze pieejama viņa blogā, un tā apkopo dažus patiesi vērtīgus secinājumus no Mika privātajiem piedzīvojumiem.

VISAS VAGĪNAS IR SKAISTAS. Labai vagīnai nav nekāda sakara ar izskatu. Tām ir dažādas formas un dažāds lūpu izkārtojums. Dažām ir superplānas iekšējās lūpas, bet citu lūpas ir gaļīgas, tas ir īstais vārds.

Dažas iekšējās lūpas knapi redzamas ārpus vagīnas, bet dažas uzbudinājumā burtiski pieplūst ar asinīm. Dažas sievietes viegli padarīt mitras, bet ir tādas, kuras nepieciešams ieziest ar lubrikantu, lai tās netiktu savainotas. Katrām kaunuma lūpām ir savs veids, kā tās izlokās, skatīdamās tavā sejā.

Iedomājies smagus aizkarus - kad tu tos paver, tie katru reizi sakļaujas kopā citādi. Atklāt jaunas īpatnības vagīnu dizainā ir kā liels piedzīvojums, bet nevienā gadījumā vīrietim nav iespējams piedzīvot tik lielu vilšanos kā sievietei, saprotot, ka viņa sapinusies ar mikropeņa nēsātāju.

VAGĪNAS IZMĒRAM NAV NOZĪMES. Nekad neesmu attapies nokļuvis īpaši ļenganā vagīnā. Un, ticiet man, esmu izmēģinājis arī varen palietotas meitenes. Sievietes bieži uztraucas par to, ka pēc dzemdībām viņas vaginālā ziņā pamatīgi izmainīsies. Tā nav taisnība - vagīnu iespējams ātri atkal atgriezt labā formā.

Esmu bijis laipni aicināts daudzās vagīnās visā pasaulē, un pat tās, kuras piedzemdējušas divus vai trīs bērnus, bija labas. Jutos tajās mājīgi. Bet varbūt pie vainas manis paša apjoms...

TEHNIKA NAV SVARĪGA. Labai vagīnai nav jāiespaido vīrieti ar tehniku vai meistarstiķiem. Lai gan mums, vīriešiem, patīk dāmas, kuras seksā uzņemas kontroli, gala rezultāts vienmēr būs viens un tas pats - mēs sasniegsim kulmināciju.

Atšķirībā no sievietēm, kuras seksā var palikt bez fiziskā apmierinājuma (kā lielākajā daļā gadījumu, vai ne, dāmas?), vīriešiem lielākoties laimīgas beigas garantētas.

KĀ KĻŪT PAR LABAS VAGĪNAS ĪPAŠNIECI? Jāatbilst četriem priekšnosacījumiem - sievietei jābūt fiziski un garīgi pievilcīgai, daudzsološai ilgtermiņā un tādai, ar kuru viegli komunicēt.

Pieņemsim, man ir iespēja pavadīt nakti ar satriecošu, pieredzes bagātu porno zvaigzni, kas ar saviem sievišķajiem orgāniem var šaudīt pingponga bumbas un apmierināt mani vienkārši ar savu vagīnas muskuļu ritmisku saraušanu.

Otra iespēja - man ir iespēja lustēties ar Naomi Kempbelu, kura, pieņemsim, gultā ir visai kūtra. Es izvēlētos Naomi, jo viņa atbilst vismaz trim no manis minētiem labas vagīnas priekšnoteikumiem. Vagīnas kvalitāti nosaka pašas sievietes iekārojamības līmenis. Jo vairāk alksti šo sievieti, jo saldāks šķiet guvums - tātad vagīna šķiet labāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!