Foto: Publicitātes foto
Kāds 60 gadus vecs ķīniešu pensionārs pārsteidzis ārstus ar savu neparasto metodi, kā tikt galā ar aizcietējumiem, - viņš defekācijas stimulēšanai izmantoja stikla pudeli, ko ievadīja taisnajā zarnā.

Reizēm ļaudis, kas cieš no aizcietējumiem, ņem talkā caurejas zāles vai klizmu, taču Čžuhajas pilsētas iedzīvotājs ilgāku laiku bija pielietojis pats savu īpašo metodi.

Vīrietis, kura vārds medijos netiek nosaukts, ar svešķermeni savā organismā centies dzīvot ilgāku laiku, pieņemot, ka agrāk vai vēlāk tas iznāks ārā dabiskā ceļā. Taču, kad vairākas dienas no taras atbrīvoties neizdevās, viņš vērsās pie ārstiem.

Gluži tāpat kā visi pārējie pacienti ar svešķermeni organismā, sākumā viņš kautrējās un neatklāja ārstiem savu spiedīgo problēmu. Taču pēc rentgena uzņēmumiem viņš pārstāja liegties un izstāstīja visu patiesību.

No ilgstošiem aizcietējumiem viņš cietis jau ilgāku laiku, taču tad iedomājies, ka taisnās zarnas peristaltikas stimulācijai varētu izmantot stikla taru, ko viņš arī ievadīja anālajā atverē. Ķīnietis zvērējis, ka citu mērķu viņam neesot bijis.

Ārsti gan necentās iebilst un ķērās pie operācijas. Tā noritēja veiksmīgi, un pēc neliela rehabilitācijas perioda vīrietis palaists mājās.

Medijiem par šo gadījumu uzzināt izdevies tāpēc, ka neparastā gadījuma rentgenuzņēmumi guvuši plašu rezonansi mediķu vidū, taču, saglabājot ārsta noslēpumu, pasaulei viņa vārds netiek atklāts. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!