Foto: Vida Press
Neviens, baudot mīlas priekus, nevēlas piedzīvot krahu vai, sliktākajā gadījumā, gūt traumas, tāpēc pētnieki noskaidrojuši, kura ir pati bīstamākā seksa poza, kas rada risku vīrieša dzimumloceklim.

"The Independent", atsaucoties uz pētījumu, kas nesen publicēts izdevumā "Journal of Impotence Reseach", vēsta, ka poza, kurā vīrieša penis ir visvairāk apdraudēts heteroseksuāla dzimumakta laikā, ir tā dēvētā sunīšu poza.

Riodežaneiro Valsts universitātē izskaitļots, ka 41% negadījumu, kad vīrieši seksa laikā traumējuši peni, notikuši suņu pozā.

Savukārt kā otrā bīstamākā, lai arī cik dīvaini tas neizklausītos, nosaukta misionāru poza. Tajā gūti 25% visu dzimumlocekļu traumu.

Savukārt kā trešā bīstamākā nosaukta poza, kurā sieviete atrodas virs vīrieša jeb, kā to vienkārši dēvē sarunvalodā, kovbojmeitenes vai jātnieces poza.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", pētījumā piedalījušies 90 vīrieši vecumā no 18 līdz 66 gadiem, kuri salauzuši peni. Atsevišķos gadījumos trauma gūta masturbējot vai "veicot manipulācijas ar dzimumlocekli", bet vairumā gadījumu tas noticis seksa laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!