Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties vieniem no gaidītākajiem svētkiem – Ziemassvētkiem –, "Coca-Cola" vēlas īpaši pārsteigt cilvēkus, bez kuru palīdzības nebūtu iespējams uzburt svētku sajūtu, tādēļ ar unikālām dzērienu pudelītēm, kas papildinātas ar personalizētu pateicību, aicina pateikt "paldies" par svētku radīšanu.

Ziemassvētki nebūtu iedomājami bez eglītes, dāvanām un svētku galda. Tomēr, lai tas viss būtu iespējams, ir cilvēki, kuri tā vietā, lai atpūstos, nereti tieši svētku laikā strādā vēl vairāk. Tādēļ, lai īpaši pateiktos visiem svētku radītājiem – dāvanu saiņotājiem, eglīšu piegādātājiem, pārdevējiem, pastniekiem, mammai vai sievai, kas gatavo svētku vakariņas, tētim vai vīram, kas steidz sagādāt dāvanas, un citiem – "Coca-Cola" radījusi unikālas dzēriena pudeles ar pateicības vēstījumu. Lai svētkos pārsteigtu vēl vairāk, "Coca-Cola" īpašās Ziemassvētkiem veltītās 0,5 l pudeles radījusi arī tumsā mirdzošas.

"Nereti mēs neaizdomājamies par to, kādas pūles ir ieguldītas, lai ģimene svētkos kopīgi varētu sanākt pie galda un priecāties par skaisto eglīti un dāvanām, tādēļ vēlējāmies pievērst uzmanību un pateikties ikvienam – pārdevējam, dāvanu saiņotājam, eglīšu piegādātājam, mammai, tētim un citiem mīļajiem –, kas palīdz uzburt īpašo svētku sajūtu. Bez šiem cilvēkiem tas nebūtu iespējams! Tādēļ aicinām pārsteigt ikvienu, kas rada svētkus, pasakot "paldies" ar "Coca-Cola" dzērienu īpašajā svētku dizaina iepakojumā," stāsta "Coca-Cola" zīmola vadītāja Baltijas valstīs Irina Gailiša.

Ikvienam, kas palīdzējis uzburt svētku noskaņu, varēsi pateikties ar atspirdzinošo oriģinālo "Coca-Cola" un "Coca-Cola Zero Sugar Zero Calories" dzērienu 0,5 un 2 l pudelēs. Savukārt, lai īpaši pārsteigtu un padarītu Ziemassvētkus neaizmirstamus, pasaki "paldies" ar inovatīvo, tumsā mirdzošo oriģinālo "Coca-Cola" vai "Coca-Cola Zero Sugar Zero Calories" 0,5 l pudeli. Kā atklāt Ziemassvētku maģiju ar tumsā mirdzošo etiķeti? Paturi "Coca-Cola" pudeli 5-10 min gaismā (dienas vai mākslīgajā apgaismojumā) un izbaudi atspridzinošo dzērienu un mirdzošo maģiju tumsā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!