Foto: Dāvanuserviss.lv
"Dāvanu serviss'' ir viens no lielākajiem piedzīvojumu dāvanu karšu veikaliem Latvijā, kas piedāvā saviem klientiem iegādāties dāvanas, kas rada tās saņēmējiem jaunu pieredzi, pozitīvas un vēl nebijušas sajūtas un emocijas. Uzņēmuma mērķis ir mainīt dāvināšanas kultūru no materiālām vērtībām uz dāvanām, kas rada pieredzi un patīkamas atmiņas, sagādājot mirkli laimes ikvienam.

Kas ir piedzīvojumu dāvana, kā tā radusies un kā tā ir mainījusi dāvināšanas kultūru Baltijas valstīs?

"Dāvanu serviss" idejas autors Linas vienmēr ir ticējis, ka kopīga laika pavadīšana kopā ar saviem draugiem un ģimeni, ir labākā dāvana, ko cilvēks var saņemt. Viņš uzskata, ka cilvēki vairāk prieka saņem no dāvanas, kas ir aktivitāte jeb piedzīvojums nevis lieta:

"Es ticu, ka cilvēks var būt patiesi laimīgs tikai tad, kad Tu esi Tu pats un pavadi laiku kopā ar sev mīļajiem, piedaloties interesantās un aizraujošās aktivitātēs.

Pārsteigumi neļauj rutīnai ielauzties ikdienā. Mēs esam laimīgi tad, ja nepārtraukti augam un attīstām savas prasmes, atklājam jaunas vietas un izmēģinām jaunus piedzīvojumus. Tas piešķir piedzīvojumu garšu un nozīmi mūsu dzīvēs."

Tāpēc pirms vairāk nekā 20 gadiem Linas savai māsai Ziemassvētkos pasniedza paša uzzīmētu dāvanu, kurā redzams piedzīvojums, un nolika to zem svētku eglītes. Pēc pāris gadiem Linas izveidoja vēl vienu dāvanu, kuru pasniedza saviem draugiem. Tas bija brauciens ar kvadracikliem, par kuru draugs ļoti priecājās. Braucienu viņi izmēģināja abi kopā. Pozitīvu emociju vadīts, Linas saprata, ka šāda dāvana var noderēt ne tikai savu draugu apdāvināšanai.

2007. gadā, ņemot par piemēru māsai zīmēto dāvanu karti, tika izveidota skaista dizaina dāvanu karte un radās interneta veikals DāvanuServiss.lv.

Gadu gaitā "Dāvanu serviss" piedzīvojumu dāvanas kļūst arvien populārākas, piedzīvojumu klāsts palielinās un uzņēmuma tirdzniecības tīkls turpina augt.

Šobrīd Linasa ideja par piedzīvojumu dāvināšanu piedzīvo savu uzplaukumu gan Baltijas valstīs, gan Somijā, Lielbritānijā, Polijā un Meksikā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 170 darbinieku.

Piedzīvojumu dāvanas ir piepildījušas gandrīz vienu miljonu cilvēku sapņu. "Dāvanu serviss" komanda ir pārliecināta, ka šis skaitlis turpina augt ik dienas, ka piedzīvojumi dara mūs laimīgākus un iedvesmo mūs izmēģināt arvien jaunas aktivitātes.

Piedzīvojumu dāvanas Ziemassvētkos

Tuvojoties Ziemassvētkiem "Dāvanu serviss" vēlās iepazīstināt ikvienu ar piedzīvojumu dāvanām, kuras ir guvušas vislielāko atzinību no uzņēmuma klientiem un dāvanu saņēmējiem.

Dāvanu komplekti

2016. gadā mūsu klienti augstu vērtējuši iespēju iegādāties un uzdāvināt "Dāvanu serviss" dāvanu komplektus, kas iekļauj dažādus piedāvājumus ikvienai gaumei, no kura dāvanas saņēmējs var izvēlēties vienu – sev piemērotāko. Populārākie dāvanu komplekti: "Viņam", "Viņai", "Romantiskiem mirkļiem", "Piedzīvojumu kārajiem", "Dāvanu kokteilis", "Masāžu un SPA maģija", "Pārim", "Gardēžu piedzīvojums"; un izlases: "Romantikas valdzinājums", "Masāžu baudījums", "Šaušanas piedzīvojums", "Kvesti", un "Bērniem". 2017. gadā "Dāvanu serviss" sola papildināt dāvanu komplektu klāstu ar vairākiem jauniem dāvanu komplektiem. Iegādājoties dāvanu komplektu "dāvanu serviss" tirdzniecības vietās: t/k Spice, t/c Rīga Plaza, t/c Galleria Riga, t/c Dauga Ogrē, t/n Kurzeme Liepājā, un lielveikalos Maxima visā Latvijā, Jums būs iespēja saņemt tos skaistas grāmatiņas formā, kurā atspoguļoti visi komplektā iekļautie piedāvājumi!


Braucieni ar Superauto

Ar lielu prieku un gandarījumu jau trešo gadu "Dāvanu serviss" piedāvā saviem klientiem iegādāties dāvanu kartes braucieniem ar dažādiem Superauto, kur pats dāvanas saņēmējs var sēsties pie stūres. Līdz šim braucieni bija iespējami tikai pa Rīgas ielām. Lielās klientu atsaucības dēļ, šajos Ziemassvētkos piedāvājam saviem klientiem iegādāties braucienus ar Superauto un Formulu 3 pa Biķernieku trasi. Braucieni notiks 2017. gada 5. augustā, kad ikvienam būs iespēja izmēģināt Ferrari un Lamborghini Gallardo spēku trasē ar noteikumu, ka auto vadītājam ir vadītāja apliecība ar vismaz 2 gadu stāžu. Būs vēl dažādi pārsteigumi, kas ielīksmos Superauto fanus un interesentus.


Dāvanas skaistumkopšanai

Neatkarīgi no laikapstākļiem un sezonas, "Dāvanu serviss" klienti novērtē un ir iecienījuši skaistumkopšanas un SPA procedūru dāvanu kartes. Pateicoties plašajai dāvanu izvēlei, ikviens var atrast piemērotu masāžu, SPA rituālu vai ūdens relaksācijas centra apmeklējumu. Populārākās dāvanas skaistumkopšanai ir: šokolādes masāža, SPA rituāli pārim, harmonizējoša masāža vīrietim, klasiskā masāža, aroma masāžas, aromātiskas ietīšanas procedūras.


Lidojumi

Siltajā laikā Rīgā turpat katru dienu debesīs var manīt lidināmies interesantu lidaparātu. Visticamākais tas ir deltaplāns. Dāvana "Lidojums ar deltaplānu" noteikti ir viena no vispopulārākajām dāvanām "Dāvanu serviss" klāstā. Tā ir brīnišķīga dāvana cilvēkiem, kuri vēlas piedzīvot ko jaunu, saņemt adrenalīna un pozitīvu emociju devu, kā arī apskatīt Rīgu no putna lidojuma.

Lai arī ziema nav populārākais laiks lidojumiem, dāvanu kartes no šīs kategorijas tiek dāvinātas. Ievērību guvusi ar dāvana "Lidojums ar lidmašīnu diviem", kas kļuvusi par populāru dāvanu jaunajam pārim, vedējiem, draugiem un vecākiem.


Tuvojoties svētkiem, "Dāvanu serviss" komanda novēl ikvienam atrast skaistāko dāvanu pašiem sev un sev mīļajiem. Lai priecīgi un mīlestības pilni svētki!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!