Foto: Publicitātes attēls
Dāvanu serviss ir viens no lielākajiem dāvanu veikaliem Latvijā, kas piedāvā vairāk nekā 1000 dažādas piedzīvojumu dāvanas ikvienai gaumei. Uzdāvini emocijas!

Nav divu domu, ar ko katram varētu asociēties nosaukums- "dāvanu serviss". Tas ir viens no lielākajiem piedzīvojumu dāvanu veikaliem Latvijā, kurā vienmēr var atrast kādu piemērotu aktivitāti jebkurai gaumei.

2007. gadā dibinātais "dāvanu serviss" jau kopš pašiem pirmsākumiem tiek stratēģiski veidots, lai kļūtu par labāko savā jomā, tajā pašā laikā būtu klientu uzrunājošs, uzticams un spētu piesaistīt apkārtējo uzmanību. Ne velti šajos 9 darbības gados uzņēmums ir ierindojies kā viens no lielākajiem piedzīvojumu dāvanu veikaliem Latvijā. Dāvanu serviss piedāvā vairāk nekā 1000 unikālu dāvanu no dažādām piedzīvojumu kategorijām, un pozitīvākais aspekts ir tas, ka to skaits nemitīgi aug. Gadās, ka, runājot par kvantitāti, tiek aizmirsta kvalitāte, taču tas šoreiz noteikti neattiecas uz uzņēmuma tirdzniecības stratēģiju. Atliek vien piebilst, ka spraigajā konkurences cīņā tieši kvalitāte ir labākais un pats iedarbīgākais rādītājs uzņēmuma pārākumā.

"Dāvanu serviss" piedāvā iegādāties dažādas dāvanu kartes sievietei, vīrietim, pārim, bērniem, vecākiem, draugu kompānijai, biznesa partneriem un darba kolēģiem. Dāvanu karšu klāsts ir patiešām apjomīgs, tāpēc tās ir izkārtotas pārskatāmās kategorijās: aktīvā atpūta, lidojumi, skaistumkopšana, romantiskiem mirkļiem, gardēžiem, dāvanas "pie stūres", ūdens piedzīvojumi, atpūta nedēļas nogalēm, apmācības un kursi, VIP piedzīvojumi un jautras dāvanas, kur ietilpst gan fotosesijas, gan piedzīvojumu spēles un kvesti. Kā skaistu papildinājumu dāvanu kartei, piedāvājam iegādāties, mūsu klientu iecienītu, sarkanu dāvanu kastīti vai elegantu dāvanu aploksnīti.

Katru gadu no jauna mēs turpinām profesionāli darboties saskaņā ar uzstādīto mērķi, kurš balstās uz dāvināšanas kultūras maiņu no materiālām vērtībām uz dāvanām, kas rada pieredzi un piepilda sapņus, sagādājot mirkli laimes ikvienam! Protams, šī mērķa izpildes laikā netiek aizmirstas cilvēciskās vērtības kā atvērtība, pozitīvisms, ticība tam, ko darām, un fokusēšanās uz cilvēka vajadzībām. 21. gadsimtā, kas dažkārt tiek pārlieku asociēts ar materiālajām vērtībām, klienti meklē kaut ko, kas radītu emocijas, sajūtas, patīkamas atmiņas. Tādēļ mūsu dāvanu karte ir piemērotākā dāvana Jums un Jūsu tuvākajiem, jo šī dāvana, kaut arī netaustāma, dāvanas saņēmējam saglabāsies vienmēr – viņa pozitīvajās atmiņās.

"Dāvanu serviss" piedāvā vairākus unikālus projektus, kas pieejami tikai pie mums: "Braucieni ar Superauto", "Vakariņas tumsā" un Latvijā labi zināmais "Dinner in the Sky".

Vakariņas tumsā

Braucieni ar superauto, aktīvā atpūta, lidojumi

Viens no biežāk izteiktajiem novēlējumiem gan dzimšanas dienā, gan Jaunajā gadā, kā arī citos svētkos, ir labas veselības vēlējumi. Labu veselību, pašsajūtu, izturību mēs varam iegūt, ja piekopjam aktīvu dzīvesveidu - nodarbojamies ar sportiskām aktivitātēm, gūstot no tām laimes hormonus, kuri galu galā rūpējas arī par mūsu imūnsistēmu. Visiem zināms teiciens vēstī: "Laimīgs cilvēks ir arī vesels cilvēks!". Šī iemesla dēļ "dāvanu serviss" ir sagatavojis īpašus piedāvājumus, kurus svētku laikā pasniegt kopā ar veselības vēlējumiem! Izvēlieties dāvanu kategorijas: aktīvā atpūta, dāvanas "pie stūres", lidojumi, ūdens piedzīvojumi, lai Jūsu mutiskais novēlējums materealizētos mūsu dāvanu kartes veidolā.

Daudziem aktīvā atpūta varētu asociēties ar kaut ko pašsaprotamu un ikdienišķu, tā tomēr lielākā vai mazākā mērā ir mūsu ikdienā. Dāvanu eksperti ir padomājuši arī par to, radot ekskluzīvus un pat neierastus aktīvās atpūtas piedāvājumus!

Lai tūliņ un tagad piepildītu sen loloto sapni, kas noteikti ir daudzu vīriešu vēlmju sarakstā, proti, brauciens ar koši sarkano Ferrari F360 vai klasiski melno Lamborghini Gallardo Rīgas ielās, vairs nav jāmeklē neskaitāmi varianti kā noorganizēt šādu iespēju, nedz jākrāj milzu summa īstai auto iegādei, kas mūsdienu ekonomisko apstākļu dēļ varētu būt visnotaļ nerealizējami. Dažu klikšķu attālumā Jūs gaida dāvana "Brauciens ar superauto", kuru atliek vien iegādāties un pasniegt izvēlētajam, īpašajam cilvēkam. Tālāk viss ir saņēmēja rokās – viņam atliek vien veikt rezervāciju un sēsties pie viena no pasaulē iekārojamāko auto stūres.

"Brauciens ar superauto"

Šo dāvanu iecienījuši ne tikai vīrieši. Apbrīna un elpa aizraujas arī sievietēm, ieraugot leģendāro, sarkano Ferrari vai sportisko, melno Lamborghini! "Dāvanu serviss" šo iespēju visiem sporta auto faniem piedāvā jau kopš 2014. gada. Pie superauto stūres atļauts sēsties ar noteikumu, ka autovadītājam ir jābūt derīgai autovadītāja apliecībai ar vismaz 2 gadu stāžu. 2016. gada sezonā no aprīļa līdz pat oktobrim ar superauto ir izbraukuši vairāk nekā 1200 dāvanu karšu saņēmēji. "Brauciens ar Superauto" šobrīd ir veiksmīgākais "dāvanu serviss" projekts.

Turpinot runāt par sapņiem, lidošana, noteikti ir kas tāds, par ko fantazējuši daudzi jau tūkstošiem gadus atpakaļ un to dara līdz pat mūsdienām. Par laimi viss mums apkārt strauji attīstās! Iespēju sajusties kā putnam piedāvā "Aerodium" vēja tunelis. Vai varētu būt vēl neparastāka un tajā pat laikā brīnišķīgāka dāvana par šo? Brīvais lidojums tagad var kļūt par īstenību katram, kurš saņem dāvanu karti "Lidojums Aerodium". Viena no dāvanas labajām papildu īpašībām ir iespēja dalīties šajā priekā ar saviem draugiem, ģimeni vai mīļoto cilvēku, jo dalībnieku skaits ir variējams.

"Lidojumi"

Piedzīvojumu spēles un atpūta diviem

Nodoties aizraujošām izklaidēm, testēt dažādus jaunus piedzīvojumus un to darīt, kad sirds kāro, – tas taču ir fantastiski! Tomēr kādā brīdī, kad esam līdz sirds dziļumiem iemācījušies izjust patiesu laimi, mēs nonākam līdz secinājumam, ka šajās emocijās gribam dalīties vēl ar kādu. Šim mērķim "dāvanu serviss" ir pieejami neskaitāmi piedzīvojumi, kas radīti atpūtai diviem vai draugu lokā. Tie lieti noderēs komandas gara stiprināšanai, kopīgu atmiņu veidošanai, draudzības nostiprināšanai un gluži vienkārši kā ārkārtīgi aizraujoša izklaide!

Pirms pāris gadiem, šķiet, neviens nebija dzirdējis par "escape room" tipa spēlēm Latvijā, taču šobrīd tā ir viena no visu laiku pieprasītākajām dāvanām. Plašajā spēļu un kvestu sortimentā atrodamas pat vairāk nekā 30 dažādas variācijas, tās visas savienotas dāvanu kategorijā "Piedzīvojumu spēles un kvesti". Cik spēlēm ir dažāda tematika, tik tās arī izvēlas dāvināt ļoti dažādiem dāvanu saņēmējiem, piemēram, draugu kompānijai, darba kolēģiem vai ģimenes locekļiem.

"Piedzīvojumu spēles un kvesti"

Savukārt dāvanu kategorija "Atpūta diviem un dāvanas romantiskiem mirkļiem" īpaši piemērota tiem, kuri bez vārdiem vēlas apliecināt savu mīlestību saviem tuvākajiem vai pateikties, nosūtot dāvanas saņēmēju relaksēties. Mēs varam piedāvāt dažādas dāvanas, kas sniegs Jums abiem iespēju kopīgi pavadīt laiku romantiskā gaisotnē. Dzīve ir īsa, tādēļ nevajag gaidīt īpašus brīžus, svētkus, lai iepriecinātu līdzcilvēku! "Dāvanu serviss" dod iespēju iegādāties dāvanu kartes jebkurā dienā un laikā. Nav vērts gaidīt labāku dienu par to, kura mums ir dota šodien. Romantisko un patīkamu mirkļu baudīšana ir laba visa gada garumā. Aizmirstiet ikdienas rutīnu un palutiniet mīļos ar neaizmirstamiem iespaidiem.

Dāvanas "Romantiskiem mirkļiem"

Dāvanu komplekti un izlases

Ir reizes, kad izvēloties dāvanu, iestājas mulsums. Kas dāvanas saņēmējam patīk labāk: medus masāža vai aroma masāža, brauciens ar kvadracikliem vai izjāde ar zirgu?

Šādām situācijām "dāvanu serviss" ir izveidojis bagātīgus dāvanu komplektus un izlases. Iegādājieties un uzdāviniet kādu no dāvanu komplektiem vai izlasēm, kuros iekļauti dažādi piedāvājumi, no kuriem dāvanas saņēmējs pats varēs izvēlēties piemērotāko dāvanu. Mūsu piedāvājumu klāstā atrodami tādi tematiskie komplekti, kā "Viņam", "Viņai", "Romantiskiem mirkļiem", "Piedzīvojumu kārajiem", "Dāvanu kokteilis", "Masāžu un SPA maģija", "Gardēžu piedzīvojums"; un izlases: "Romantikas valdzinājums", "Masāžu baudījums", "Šaušanas piedzīvojums", "Kvesti", "Vasaras piedzīvojumu izlase" un "Bērniem".

Dāvanu komplekti un izlases

Iegādājoties dāvanu komplektu "dāvanu serviss" tirdzniecības vietās: t/k Spice, t/c Rīga Plaza, t/c Galleria Riga, t/c Dauga Ogrē, t/n Kurzeme Liepājā, un lielveikalos Maxima visā Latvijā, Jums būs iespēja saņemt tos skaistas grāmatiņas formā, kurā atspoguļoti visi komplektā iekļautie piedāvājumi!

Atliek vien izvēlēties piemērotāko piedzīvojumu dāvanu un iepriecināt tās saņēmēju!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!