ELKOR PLAZA telpās tika svinīgi apsveikti "ELKOR PLAZA 10 gadi" loterijas uzvarētāji, kuri saņēma vērtīgas balvas: veļas mazgājamo mašīnu Miele, planšetdatoru Apple iPad Air2, Samsung UHD televizoru, Scott kalnu velosipēdu, piecas ELKOR dāvanu kartes no 300 līdz 500 eiro vērtībā un galveno balvu – 2 000 eiro ceļojumam no Alida Tours. Visu loterijas uzvarētāju sarakstu skatīt www.elkor.lv.

Par galvenās balvas uzvarētāju kļuva rīdziniece Jevgēnija Oļenoviča, kura iegūtos 2 000 eiro varēs iztērēt dodoties kādā brīnišķīgā ceļojumā.

Tā ir pirmā reize dzīvē, kad esmu kaut ko vinnējusi" stāsta Jevgēnija, kura nespēja noticēt, ka ir ieguvusi galveno balvu. "Mūsu ģimenē pavisam nesen ir ienācis mazulis, tādējādi bija lielāka nepieciešamība doties uz universālveikalu pēc pirkumiem. Es ļoti priecājos par iegūto galveno balvu, jo tieši izlozes dienā - 1. augustā mēs svinējām divu gadu kāzu gadadienu, un tā ir lieliska dāvana mūsu jaunajai ģimenītei" sacīja Jevgēnija.

Ilona Sproģe, ELKOR Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja priecājās, ka izdevies sarīkot brīnišķīgu loteriju ar vērtīgu balvu fondu un aicināja piedalīties ELKOR rīkotajās akcijās arī turpmāk!

Loterijā varēja piedalīties ikviens iedzīvotājs, kas, izmantojot ELKOR karti, iepirkās un uzkrāja pirkumu summu 100 eiro, laika posmā no 13. jūnija līdz 31.jūlijam.

Paldies visiem 7000 ELKOR klientu kartes īpašniekiem par piedalīšanos " ELKOR PLAZA 10 gadi" loterijā un sirsnīgi sveicam visus laimētājus un vēlam veiksmi arī turpmāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!