Foto: Publicitātes foto
19. maijā Muzeju nakts ietvaros piedzīvojumu organizācija "Lūzumpunkts" piedāvā unikālu spēli bijušajā gumijas izstrādājumu ražošanas fabrikā "Prowodnik", kas balstīta uz populārās galda spēles "Katanas ieceļotāji" motīviem.

Darbība vienlaicīgi norisinās dzīvajā vidē, komandām orientējoties pēc kartes pa fabrikas telpām un meklējot kontrolpunktus, un reizē virtuālajā vidē, telefonos rakstot atbildes uz kontrolpunktu jautājumiem, par to pelnot resursus un virtuāli būvējot savai komandai ceļus, ciematus un pilsētas.

Veiksmīgai dalībai spēlē nepieciešams viedtālrunis ar interneta pieslēgumu un labs balanss starp ātrumu, acīgumu un stratēģiju.

Spēles organizatori aicina pieteikties sportiskajā vai baudītāju klasē un teic, ka šī būs unikāla iespēja izstaigāt industriālās telpas azartiskā veidā.

Pulcēšanās pulksten 12 Tvaika ielā 3 pirms Kundziņsalas tilta, spēles instruktāža un norise no pulksten 12.30 līdz 16.30.

Pieteikšanās līdz 17. maija pulksten 12 šeit: https://ej.uz/fabrikasiecelotaji.

Vairāk informācijas meklējiet pasākuma lapā: https://www.facebook.com/events/2409889985703924 vai sazinoties uldis@luzumpunkts.lv, 29195934, agita@luzumpunkts.lv, 28703373

Pasākums notiek sadarbībā ar ar Sarkandaugavas attīstības biedrību un SIA "Realto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!