Foto: Shutterstock
Katram no mums ir savs skatījums uz ideālām brīvdienām - kamēr viens mīl zvilnēt dīvānā, cits nebūs mierā, kamēr neizbaudīs visas trakākās ballītes, neskatoties uz gadalaiku un laika apstākļiem. Bieži vien mūsu brīvdienu plāni ir atkarīgi ne tikai no mūsu noskaņojuma, bet arī horoskopa zīmes un tādēļ piedāvājam noskaidrot to, kādas ir ideālās brīvdienas katrai no horoskopa zīmēm. Atgādinām, ka pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga veselībai.

Auns:

Auns brīvdienās uzasina ragus un dodas cīņā pret garlaicību. Un viņš uzvar, lai arī kur dotos - deju zāle, sporta bārs vai kādas vietējās grupas koncerts. Ja tavā draugu kompānijā ir auns, tad tev zināmā mērā ir paveicies - garlaicīgi nebūs.

Vērsis:

Vērsis, kurš pamostas brīvdienā ir nedaudz nevaldāms, viegli rotaļīgs un vienmēr gatavs piedzīvojumiem. Ja runa ir par ballīti, tad vērsim pilnīgi vienalga vai ārā ir saulains laiks, vai pilnīgs putenis - ballīte būs!

Dvīņi:

Dvīņi lieliski prot sevī iemiesot divus cilvēkus - viens ir profesionālis darbā, bet otrs prot profesionāli atpūsties! Nebrīnies, ja dvīņu sociālo tīklu profilos pēkšņi ieraugi bildes no spontānām brīvdienām Alpu kalnos, vai Siguldas kamaniņu trasē.

Vēzis:

Vēzis kaut kā pamanās gan atpūsties strādājot, gan strādāt atpūšoties, tāpēc dažkārt, kad satiec vēzi, malkojot siltu kafijas krūzi, nevar īsti saprast, vai viņš šobrīd strādā vai atpūšas. Viņš ir tas, kurš tev vienmēr paskaidros, ka strādāt vajag nedaudz mazāk un atpūsties nedaudz vairāk, jo šajā jautājumā viņš ir eksperts.

Lauva:

Iespējams, mierīgākā horoskopa zīme. Kamēr citi skrien un priecājas, lauva nosvērsies par labu rāmai un baudpilnai atpūtai. Kino un vakariņas? Lieliski. Pastaiga un teātris? Ideāli. Taču reizi sezonā arī lauvā pamostas brīvdienu cīnītājs, kurš atpūšas tā, ka pēc tam mierīgi atpūsties vajag vēl vismaz divas dienas.

Jaunava:

Aptuveni sešos vakarā piektdienās mēs varam novērot unikālu skatu - šķietami prātīga būtne pārvēršas par ballīšu princesi un atbrīvo no slikta noskaņojuma visus apkārt esošos. Vari nemaz nesaukt jaunavu uz ballīti, jo viņa jau būs tur un pierādīs, ka arī aukstā laikā var sasildīties dažādos veidos!

Svari:

Svari vienmēr jūtas īpaši atbildīgi pret brīvdienām. Tie neļaus tev laiski zvilnēt pie TV, kamēr pārējie ir nodevušies izklaidēm brīvā dabā, vai devušies uz jaunās slidotavas atklāšanu. Svari arī būs tie, kuri vakarpusē apzvanīs visu kompāniju, lai atgādinātu, ka sen neesat tikušies!

Skorpions:

Skorpiona dzīves moto - kāds darbs, tāda atpūta! Ja viņš nejūtas šonedēļ labi pastrādājis - brīvdienas pavadīs, lai uzlabotu savu sniegumu darbā. Ja mērķi sasniegti un projekti izpildīti - skorpions būs pirmais, kurš ierosinās to atzīmēt. Dziedāt gan īpaši nepatīk, taču patīk klausīties citus un pamācīt, kā pareizi tas darāms.


Strēlnieks:

Strēlniekam brīvdienās patīk aizšaut pēc iespējas tālāk un redzēt pēc iespējas vairāk. Nemāk nosēdēt mierā. Vai tie būtu pilsētas svētki Ventspilī, peldēšanās āliņģī vai hokeja spēle arēnā - Strēlnieks būs klāt. Tieši tāpēc strēlniekiem patīk lepoties ar bagātīgu pieredzi gan Latvijas, gan visas pasaules apceļošanā.

Mežāzis:

Kā jau mežāzim pienākas - enerģisks un nedaudz stūrgalvīgs. Nepieļaus to, ka brīvdiena tiek izniekota nelietderīgi. Ja vajadzēs, sarīkos kārtīgu atpūtu turpat mājās, izrotājos visu mitekli ar palmu zariem, sabērs smiltis un sarīkos pludmales noskaņu pat ziemas vidū!


Ūdensvīrs:

Ūdensvīram patīk dabā - praktiski jebkurā gadalaikā! Kamēr citi čīkst par to, ka auksti, slapjš un tumšs - ūdensvīrs jau ir atradis ragavas, slēpes un piepūšamo kameru, lai dotos uz kalnu baudīt ziemas priekus. No viņa mēs varētu tikai mācīties!

Zivis:

Zivis tomēr vislabāk jūtas klusos un mierīgos ūdeņos. Brīvdienās vislabāko sajūtu atradīs tie, kuri ar siltu dzērienu iekārtosies pie TV ekrāna. Gaišajā dienas laikā var mēģināt uzvelt kādu sniegavīru vai nodoties sniega eņģeļu taisīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!