Foto: Publicitātes foto
Jau ceturto gadu notiks kāzu pakalpojumu izstāde, kur vienā dienā pāriem ir iespēja satikt desmitiem pakalpojumu sniedzēju kāzu nozarē, sākot ar kāzu kleitu saloniem un beidzot ar vakara vadītājiem.

Izstāde „Tavas kāzas" un semināri par kāzu budžetu un scenāriju ir paredzēti:

  • pāriem, kuri plāno precēties;
  • vedējiem;
  • kāzu pakalpojumu sniedzējiem (viesu namu vadītāji, floristi, vakara vadītāji u.c.).

Semināros tiks padziļināti apskatītas svarīgākās tēmas kāzu organizēšanā, proti, kāzu budžets, pakalpojumu izvēle, kāzu scenārijs un kāzu dienas plāns.

Mērķi:

  • Apzināt raksturīgākās kļūdas kāzu organizēšanā, kuras var "izgāzt" kāzas;
  • Informēt par principiem (instrumentiem), ar kuru palīdzību Jūs varēsiet samazināt kāzu organizēšanas izdevumus līdz pat 20%;
  • Sniegt piemērus/modeļus, kā veidot pasākumus jeb kā atbrīvoties no liekām galvassāpēm, improvizējot un mēģinot izdomāt visu no jauna.

Lekcijas vadīs SIA "Kāzu Aģentūra" direktore Dace Miezīte, un noslēgumā būs viesis Valters Krauze.

Sīkākai informācijai zvaniet vai rakstiet Sandrai Ādamsonei (tel. nr.: +371 27531155, e-pasts: Sandra@milestiba.lv) un pasūtiet biļetes "BiļešuParadīzē".
*Biļešu skaits ir ierobežots.

Atsauksmes pēc 2015. gada lekcijām:

„Jau pirms diviem gadiem līgavainis mani bildināja, bet kāzas mums nācās pārcelt par veselu gadu. Esmu gājusi uz dažādām izstādēm, bet ir ļoti grūti saprast un izdarīt pareizo izvēli, jo pakalpojumu ir daudz un tie ir dažādi. Esmu ļoti priecīga, ka nolēmu apmeklēt šīs lekcijas, jo tagad zinu, kam jāpievērš uzmanība, jo ir tik daudz un dažādu nianšu! Ja iepriekš viss šis process man radīja bažas un satraukumu, tad tagad, lai gan darba daudz, tomēr uz to skatos savādāk. Liels paldies par iedrošināšanu."

„Vienkārši super!!! Apmeklēju lekcijas, kaut arī pati neprecos un nevienam neesmu vedējmāte, taču tas, ko te dzirdēju un redzēju, bija kaut kas fantastisks. Ļoti interesanti pavadīts laiks, viesi superīgi, var just, ka sava aroda pratēji, bet lektore Dace... Nav brīnums, ka par „Kāzu Aģentūru" dzirdamas vislabākās atsauksmes! Esmu sajūsmā! Paldies, paldies, paldies!"


Vairāk informācijas - https://www.facebook.com/events/856710547798426/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!