Jau otro filmu gaidot Delfi ''Izklaide'' aicināja piedalīties konkursā un laimēt balvas, kas ļaus ''Virtuves'' jaunos piedzīvojumus baudīt kino vai arī iegūt bārmeņa komplektu. Paldies par piedalīšanos! Izloze noslēgusies, apsveicam kino biļešu ieguvējus - Dinu (dins.pet**sons@gamail.com), Ronaldu (ronalds.c**s@inbox.lv), Eviju (evija.ring**a@inbox.lv), Ingu (inga.redm**e@outlook.lv), kā arī bārmeņa komplekta laimētājus - Signi (s.muktu**vela@gmail.com), Montu (ber**namonta@inbox.lv) un Guntaru (guntars.lap**82@gmail.com). Ar laimīgajiem sazināsimies personiski.

Pēc superpopulārā seriāla "Virtuve" un 2014.gadā demonstrētās pilnmetrāžas komēdijas "Virtuve Parīzē" neviltoto fanu lūgumiem producenti nolēma uzņemt iecienīto restorāna šefpavāru piedzīvojumu turpinājumu! Šoreiz viņiem jābūt atjautīgiem vispārākajā pakāpē un pasaules šefpavāru cīņā jāparāda pats labākais.

Filmas "Virtuve 2. Fināls" galvenais varonis restorāna "Victor" šefpavārs Viktors Barinovs (Dmitrijs Nazarovs) ir nolēmis beidzot pielikt punktu karjerai un ļauties klusai, mierīgai dzīvei. Taču talantīga pavāra slava viņam seko arī pensijā. Ir jāpiedalās profesionālu pavāru pasaules čempionātā, kas notiks Sočos. Viktors savāc komandu un dodas uz Sočiem, lai tur visiem pierādītu, ka ir pasaulē labākais pavārs. Tieši pirms čempionāta Viktors piepeši uzzina, ka viņam ir dēls Ivans (Kirils Kovbass). Turklāt noslēpumaini pazūd restorāna īpašnieks Dmitrijs Nagijevs, kam īstenībā nācies bēgt un slēpties no bruņotas mafijas.

Otrā "Virtuves" pilnmetrāžas versija mūs kopā ar iecienītajiem varoņiem ieraus neticamu komisku notikumu virpulī. Pēdējoreiz uz lielā ekrāna atgriezīsies Dmitrija Nazarova un Dmitrija Nagijeva zvaigžņu aktierduets, un jauno varoņu saldo pārīti tēlos Anfisa Černiha (Francijas izlases pavāre Anna) un Kirils Kovbass (šefpavāra Barinova dēls Ivans). Komēdijā filmējies arī leģendārais padomju kinoaktieris Oļegs Tabakovs, kas iecienīts pēc lomām filmās "Septiņpadsmit pavasara mirkļi" (1973), "12 krēsli" (1976), "D'Artaņans un trīs musketieri" (1979).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!