Foto: Publicitātes foto
Delfi ''Izklaide'' aicināja piedalīties konkursā un laimēt kino biļetes uz populāro filmu "Terminators 2: Pastarā diena" 3D formātā, kas filmas cienītājiem ļaus vairāk izjust filmas specefektus. Paldies par piedalīšanos! Izloze noslēgusies , apsveicam kino biļešu ieguvējus - Inesi (inese.ru****e@gmail.com), Kasparu (kba****simo@gmail.com), Māri (maris.li***s@gmail.com) Ar laimīgajiem sazināsimies personiski.

Visveiksmīgākais piedzīvojumu un zinātniski fantastisko filmu režisors ir arī 3D formāta tēvs. Džeimss Kamerons ieguvis inženiera izglītību un pats radījis savas 3D kameras. "Terminators 2: Pastarā diena"pirmoreiz tika rādīts 1991.gadā un izcēlās ar satriecošiem skaņas un vizuālajiem efektiem. Pilnībā atjaunotajā 3D versijā speciālie efekti ir daudz augstākā līmenī.

Filmas sižets: ir 2029.gads. Cilvēce ir pārcietusi kodolkara apokalipsi, un tagad notiek sīva cīņa ar cilvēku radītajiem robotiem un mašīnām. Lai beidzot iznīcinātu cilvēces pretošanās kustības vadītāju Džonu Konoru (Edvards Fērlongs), kiborgi iesūta pagātnē divus robotu prototipus ar uzdevumu nonāvēt viņu jau bērnībā. Pirmajam modelim Т-800 1984.gadā tas neizdodas. Otrais kiborgs, smalkāks modelis Т-1000 (Roberts Patriks), izgatavots no sakausējuma, kas ļauj mainīt formu. 1995.gadā viņš sāk vajāt Džonu un viņa māti Sāru Konoru (Linda Hamiltone). Nākotnes cilvēki sūta jaunajam vadonim glābēju – citu terminatoru (Arnolds Švarcenegers). Viņa rokās ir civilizācijas nākotne. Varenais robotu duelis ir vēsturisks notikums. Kamēr zēns māca terminatoram cilvēcīgumu, viņa māte cenšas iznīcināt pirmos intelektuālo mašīnu paraugus. "Labā terminatora" paspārnē Konori maina cilvēces nākotni.

Filma "Terminators 2" ir viena no visu laiku kino lielākajām franšīzēm, iekļuvusi pašu ienesīgāko kinoindustrijas veikumu sarakstā. Četras balvas "Oskars" un divas BAFTA balvas par speciālajiem un vizuālajiem efektiem. Vispopulārākā terminatora sāgas daļa rosina pārdomas par nākotni, par likteni, par brīvu gribu un tehnoloģijām.

Džeimsa Kamerona filmu "Terminators 2: Pastarā diena 3D" jau drīzumā skatieties Latvijas kinoteātros.

Terminators 2: Pastarā diena 3D (Terminator 2: Judgment day 3D)

Pirmizrāde Latvijā: 25.08.2017

Režisors: Džeimss Kamerons

Lomās: Arnolds Švarcenegers ("Neiznīcināmie", "Dvīņi", "Patiesie meli", "Plēsonis ", "Terminators", "Konans Barbars"), Linda Hamiltone ("Dantes smaile", "Terminators", "Karalis Kongs ir dzīvs"), Roberts Patriks ("Sirds robeža", "Tilts uz Terabitiju", "Vienība 49: Uguns slazdā"), Edvards Fērlongs ("Amerikāņu vēsture Х", "Detroita – roka pilsēta") u.c.

Žanrs: asa sižeta filma, zinātniskā fantastika
Valsts: ASV
Vecums: 12+

Reklāmkadri:

"Garsų pasaulio įrašai" informācija

http://gpicinema.com/lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!