Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļā viesnīcā "Mercure Riga Centre Hotel" sportiskā garā tika aizvadīts labdarības pasākums, kurā vairāki Latvijā slaveni un populāri sportisti iepriecināja bērnu nama "Vita" bērnus.

Pasākuma ietvaros vairāki Latvijā labi zināmi sportisti, tostarp, Mihails Zemļinskis, Vadims Ļašenko, Zaurs Džavadovs, Mārtiņš Aleksandrovičs, Jeļena Ostapenko un daudzi citi, sacentās ar bērniem īstā minifutbola mačā, kurā, protams, uzvarēja bērnu komanda. Bērnu nama audzēkņi ar prieku izmantoja arī viesnīcas teritorijā uzstādītās atrakcijas, batutus, kā arī sacentās pie basketbola groziem.

"Vēlamies pateikties sporta akadēmijas "Muay Thai Academy" sportistem, kas bērniem sarīkoja iespaidīgu paraugcīņu," stāsta viesnīcas "Mercure Riga Centre" mārketinga menedžeris Vladlens Jakovļevs.

Labdarības pasākuma noslēgumā bērni saņēma atzinības rakstus un dāvanas, ko bija sarūpējuši sportisti un viesnīcas pārstāvji.

Labdarības dienas foto reportāžu var aplūkot viesnīcas "Mercure Riga Centre Hotel" Facebook lapā, kā arī Thetraveller.lv vai Mercureriga.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!