Foto: Vida Press
Lai gan laika apstākļi šovasar ir ļoti svārstīgi, gada jaukākais un piedzīvojumiem bagātākais gadalaiks rit pilnā sparā, un to, kas mūs sagaida un ar ko, iespējams, jārēķinās tā otrajā pusē, piedāvā uzzināt astroloģe Rita Riekstiņa (tālr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com).

AUNS

Foto: Shutterstock

Draudzīgs, sirsnīgs un saskanīgs mēnesis. Ar uzviju kārtosies un veidosies dažāda veida attiecības, tām lielākoties pozitīvs raksturs. Pienācis laiks Auniem parakņāties savu attiecību līkločos, ieskatīties strīdiem un nesaskaņām acīs un pieķerties pie to sakārtošanas.

Visu mēnesi retrogrādas Venēras klātbūtne dos tev enerģiju, lai ieilgušos, neskaidros un pat nepatīkamos stāstus atgrieztu baudāmā realitātē.

Pozitīvais noskaņojums un viegluma sajūta Auniem ļaus atvērt daudz jaunu sajūtu durvis - jaunas iepazīšanās ar nopietnāku vai nenopietnāku saturu tev šomēnes nebūs nekāds pārsteigums. Cik tās ilgi būs spējīgas dzīvot, parādīs vien nākamais mēnesis.

Ja iztaisnosi muguru un būsi noskaņots tikai labvēlīgām notīm, saturīgas un pozitīvas sarunas iespējams izvērst arī darba vietā. Profesionālajā dzīvē viennozīmīgi pozitīvas vēsmas, ja vien neļausi sev aizplūst pa patīkamo un baudāmo sajūtu straumēm nekontrolējamā virzienā. 

VĒRSIS

Foto: Shutterstock

Vērsis mērķēs augstu, un ļoti iespējams, ka šomēnes arī kaut ko panāks. Pats aktīvākais dzinējspēks būs vēlme parādīt un pierādīt. Ne tikai pašiem tuvākajiem, kas kaut kādā mērā apšauba tavas spējas, bet visiem - katram pretimnācējam, katram draugam, sarunu biedram un attēlam televizorā.

Drosmes un aizrautības mutulis vels Vērša idejas pretim realizācijai. Lai kaut daļiņa no taviem plāniem ieraudzītu dienas gaismu - izskati un pārskati tos vairākkārtīgi. Pārliecinies par to, cik stabili pamati ir tavam idejām un cik cieša ir to sasaiste ar reālo pasauli.

Darbojies plānveidīgi un precīzi - tas dos labus un taustāmus rezultātus.

Tēma, kas paprasīs vairāk nervu šūnas kā parasti - tavi līdzcilvēki. Būs jāsaskaras ar pārpratumiem, aizvainojumiem, neuzticību. Svarīgie cilvēki prasīs daudz uzmanību. Visiem būs labāk, ka tu to arī dosi, lai nogludinātu nesaprašanās vilnīšus. 

DVĪŅI

Foto: Shutterstock

Mēneša sākumā savās ikdienas gaitās novērosiet zināmu lēnību. Viss apkārt mierīgi ritēs savu gaitu, un, kamēr augusts ieskriesies, Dvīņi ļausies inercei. Vai tas ir iespējams uz ilgu laiku - tikai tiem, kam patiešām viss ir dzīvē salicies kā podiņš ar vāciņu. Pārējie pavisam drīz sāks rīkoties, jo sajutīs savā virzienā nākam lielās pārmaiņas.

Pareizais vilnis, un Dvīņi būs gatavi lieliem notikumiem un straujām kustībām. Būtiskākais jautājums būs privātā dzīve, kurā kā zibens no skaidrām debesīm viss pēkšņi var mainīties. Šis būs pirmais mēnesis, kurā sajutīsi patiešām vieglāku un skanīgāku dzīves dziesmu, ieraudzīsi un ļausi ienākt (ievilksi) savā dzīvē kaislīgu pukstošu sirdi.

Te nu pastāv iespēja saputroties aprēķinos, jo tie, kas būs gaužām sailgojušies pēc mīlas pieskāriena, tos pamanīsies ieraudzīt pat vissadzīviskākajos un draudzīgākajos žestos. Nedaudz jāpadomā, jāpavērtē un tikai tad jāatver durvis, sirdi, rokas. 

VĒZIS

Foto: Shutterstock

Laimīgs un apgarots Vēzis slīdēs pa savu ikdienu, īpaši nesatraucoties ne par vienu vai otru dzīves sīkumu. Ja vien pats nebūsi gatavs asiem pagriezieniem (un tu, visticamāk, tāds arī nebūsi), vari rēķināties ar mierīgu un miermīlīgu mēnesi.

Neskatoties uz raksturīgo noskaņu, Vēži būs aktīvi sabiedrības locekļi, bieži būs cilvēku ielenkumā un attiecīgi būs pilnībā atvērti flirtam un komplimentiem. Kas nu patīk, tas patīk - to arī saņemsi aumaļām. Diezgan droši var apgalvot, ka lielākā daļa jauni satikto cilvēku tev sniegs neatkārtojamu enerģijas un smaida devu, tomēr attiecības ilgtermiņā te īsti neizveidosies.

Profesionālā dzīve Vēžiem šomēnes ļoti atkarīga no noskaņojuma. Jo vairāk ļausies pašplūsmai un sabiedrības dzirkstelēm, jo mazāk uzmanības pievērsīsi darba jautājumiem. Būs jautājumi, kas tev prasīs modrību un konstruktīvu prātu. 

LAUVA

Foto: Shutterstock

Dzīves baudas birs kā no pārpilnības raga. Lauvas šomēnes smelsies laimi lieliem malkiem, un par to parūpēsies dāsnuma un baudas vēstnešu klātbūtne Lauvas zīmē. Sulīgs laiks, neko piebilst. Saņemsi daudz uzmanības un rūpes gan no saviem tuviniekiem, gan draugiem un kolēģiem. Tava labestība un plati atvērtais smaids piesaistīs labos darbus un labās sajūtas.

Ļaujies tām, dalies ar tām.

Tiem, kas mīlas saitēm pinušies - medusmēneša piegarša ik uz soļa un pavisam reāla iespēja papildināt savas ģimenes ligzdiņu ar mīlas augli.

Profesionālajā sfērā vislabāk klāsies māksliniekiem, improvizētājiem un citiem radošo jomu pārstāvjiem. Jātur ausis un acis vaļā, jo augustā pavērsies sadarbības iespējas ar stabiliem ilgtermiņa partneriem. Ļoti auglīgs laiks tiem, kas darbojas sabiedriskajās organizācijās, ciešā kontaktā ar sabiedrību un tās vajadzībām. 

JAUNAVA

Foto: Shutterstock

Mūžam aktīvā un darbīgā Jaunava arī augustā savus apgriezienus nesamazinās. Biežāk būs vērojama, garām vai apkārt skrienot un organizējot profesionālas dabas jautājumus, nekā laiskojoties vasaras saulītē. Visam savs laiks, protams. Šomēnes būs svarīgi pabeigt un sakārot iesāktos projektus un lietas.

Sajutusi konkurences elpu pakausī, Jaunava kļūs nevadāma un neaprēķināma, taču, jo vairāk loģikas un stratēģijas, jo skaidrākas perspektīvas. Ar šādu rīcību Jaunava spēs panākt būtisku lēmumu pieņemšanu sev svarīgos procesos. Visam pa vidu var sanākt asu attiecību kārtošana ar kolēģiem un darbiniekiem.

Tās Jaunavas, kuras darba devēja lomā, var būt diezgan nepatīkamas - trešā brīdinājuma neizdarīgiem darbiniekiem nebūs.

Privātajā dzīvē varētu būt pārsteigumi tad, ja Jaunava nepamanīs savā partnerī pievienoto vērtību un izdomās, ka tīri labi var tikt galā pati. Patiešām izteiksmīga iespēja veikt nevajadzīgus soļus. Brīvās Jaunavas baudīs mierpilno vientulību un pēc jaunām sajūtām rokas nemaz nepacels.

SVARI

Foto: Shutterstock

Vislielāko uzmanību Svariem augustā prasīs mājas un ģimenes dzīve. Jāatliek visi nesteidzīgie darbi vēl tālākā plauktā un jāsaplāno silts vasaras mēnesis kopā ar pašiem tuvākajiem.

Iespējams, ka laika ritumā un darba skrējienā sakrājušies mazi niķīši vienam uz otru, nepielikta plauksta, neatdots lūpu pieskāriens. Mazās, taču tik ļoti būtiskās nianses izkrāsos tavu privāto dzīvi un pacels uz jauna viļņa.

Sirdī un ikdienā brīvajiem Svariem ļoti labas iespējas tikt pie tāda mīlināmā un ņurcāmā. Ej cilvēkos, atveries jaunām sajūtām.

Vienmēr jau atrodas jautājumi, kas prasa papildus koncentrēšanos un nervu kaudzīti, un no tādiem nebūsi pasargāts augusta pirmajā pusē. Ja veltīsi tiem nedalītu un strukturētu enerģiju, par rezultātu laimīgi būs visi. Iespējams ieraudzīt noslēgumu kādam garam un piņķerīgam procesam.

Izmanto to kā platformu jaunas pārliecības radīšanai. Ja gribi savā dzīvē ko savādāku, turpmāk rīkojies savādāk kā līdz šim. 

SKORPIONS

Foto: Shutterstock

Skorpioniem sagaidāms diezgan kaislīgs un dinamisks mēnesis. Kā uzvilkta stīga reaģēsi uz notikumiem privātajā dzīvē un attiecībās ar tuviniekiem. Visiem tiem, kam Skorpioni blakus, es iesaku likt viņus mierā, neprovocēt un nekaitināt, taču pašiem Skorpioniem - pirms ļauties emocijām, aizskaitīt līdz desmit. Vai arī līdz divdesmit.

Stāvoklis, kurā noteikti nevajag pieņemt svarīgus mērus. Visiem būs labāk, ja nedaudz atiesi no tiem momentiem, kuros jūti emocijas vārāmies un atliksi to izskatīšanu uz nenoteiktu laiku. Nedaudz grūtāk tas būs attiecībās ar vecākiem - tur var nākties sēsties pie sarunu galda. Neaizmirsti skaitīt!

Profesionālā joma piedāvās iespējas un progresu. Tam papildinošs elements būs konstruktīvs dialogs, negatīvais faktors - vēlme pēc visa tagad un uzreiz. Iesāktajām darbībām jāturpina iet savu gaitu. 

STRĒLNIEKS

Foto: Shutterstock

Tā vien šķiet, ka šī brīža aktīvie notikumi Lauvas zīmē, kur mīlas un baudas dieviete Venera trenē salto un dāvā savu labvēlību pa labi, pa kreisi, lielā apjomā ir tikusi tieši Strēlniekiem. Vistiešāk tas attieksies uz pašsajūtu, izskatu un personīgo motivāciju. Ja šī trijotne ir piepildīta, tad Strēlnieks ir spējīgs uz varoņdarbiem.

Šomēnes šī enerģijas straume var noderēt profesionālajā jomā, kur notiek mērķtiecīga virzīšanās pretim saviem ideāliem.

Izdosies izveidot ļoti saturīgas attiecības ar sadarbībā ieinteresētu personu. Strēlnieks un viņa idejas šarmēs tos, kuri būs gatavi rīkoties. Protams, pašam jātur roka uz pulsa, jo, lieliem lēcieniem lecot pāri lieliem notikumiem, var palikt neievērotas kādas būtiskas nianses.

Personīgo dzīvi piepildīs romantika un emocijas, Strēlnieks mazliet nomierināsies un būs gatavs baudīt to, kas uz saldās dzīves paplātes klāts. 

MEŽĀZIS

Foto: Shutterstock

Savā klasiski ieturētajā ampluā principā arī šo mēnesi pavadīsi. Ja pavasaris deva vēlmi pēc jaunas dzirksteles un ļāva vairāk atbrīvoties sajūtām, tad augustā tam atliks mazāk laiks. Svarīgi notikumi un lēmumi finanšu un profesionālajā sektorā. 

Jāgatavojas kādai nozīmīgai sarunai ar investoriem, partneriem vai darba devēju. Augstām un zinošām personām būs ļoti svarīgs tavs viedoklis, un ar to tu prasmīgi vari pavērt sev jaunus karjeras ceļus.

Darba jautājumi diezgan pamatīgi noslogos galvu, tādējādi pamaisot apstākļus ģimenē un personīgajā dzīvē. Tev tik grūtais jautājums - atbrīvošanās un ļaušanās būs teju pieprasītākie elementi. 

Taču, kur nu atbrīvoties, kad galvā shēmas, plāni un aprēķini. Lai saglabātu mierīgas un jaukas attiecības ar mājiniekiem, jāielāgo vien tas, ka viņos mājo pilnīgi citas vērtības, vajadzības un patikas. Ja ļausi viņiem izpaust jūtas un pieņemsi tās, tad baudīsi mieru arī tu.

ŪDENSVĪRS

Foto: Shutterstock

Augusta aktuālākā tēma būs savstarpējās attiecības ar cilvēkiem - sākot no it kā nejaušiem garāmgājējiem līdz pašiem tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem. Ūdensvīri vairāk kā citās reizēs uzmanību pievērsīs to saturam un nozīmei.

Iztirzājot attiecības ar nozīmīgiem cilvēkiem, sevi pieķersi pie domas - cik viegli ir palaist to, kam tavā dzīvē vairs nav nekādas lomas. Laba vieta, protams, ilgi tukša nestāvēs, un jau pavisam drīz var sanākt ieskatīties ļoti saistošās acīs. Iedziļinies cilvēcisko attiecību līkločos un paņem no tiem sev vērtīgāko.

Profesionālajā jomā ar muguras smadzenēm sajutīsi pareizo rīcību kādā būtiskā situācijā. Tavā virzienā nāks provokācijas un izaicinājumi, tomēr netērē tiem savu laiku. Izvēlies savu virzienu un rīkojies ar savu pārliecību. 

Mēneša otrajā pusē tev vajadzēs daudz enerģiju, lai savus plānus un ieceres pavirzītu tuvāk sev tīkamam rezultātam.

ZIVIS

Foto: Shutterstock

Labā ziņa, ka augustā tevi vairs īpaši nekas nepārsteigs. Visa enerģija aizies tam, lai sakārtotu iepriekš savārīto, iesākto un uzjundīto. 

Visas tavas izvēles ir jauna ceļa sākums, tikai šomēnes ir vērts nedaudz vairāk iespringt uz to, lai jauno iespēju sastāvu stabili nostiprinātu uz sliedēm. Tas prasīs ne mazums koncentrēšanos, laiku un domas, taču par rezultātu vēlākos rudens mēnešos būsi gandarījumā.

Augstā vērtē saulainajā vasaras laikā būs uzcītība un neatlaidība. Veiksmīgāks periods profesionālajā jomā tām Zivīm, kas darbojas valsts iestādēs, ar papīriem un kārtību. Radošās pasaules pārstāvjiem trūks mūzas un iedvesmas klātbūtnes. Jāpastrādā pie mērķiem, jāsakārto pamati.

Personiskā dzīve būs raiba un interesanta, jo Zivis vēlēsies redzēt un dzirdēt sirds cilvēki. Draugi, radi un vienkārši patīkami dzīves ceļa biedri ar gandarījumu iegrims sarunās, viedokļu apmaiņās un liriski pavadīs laiku Zivtiņu kompānijā. Pašiem vien jāregulē, kā tas atsauksies uz privāto dzīvi. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!