Foto: Panther Media
2015. gads ir ieskrējies, un to, kāds, iespējams, būs tā otrais mēnesis, ar ko jārēķinās šajā laikā un kam jāgatavojas, piedāvā uzzināt astroloģe Rita Riekstiņa (tālr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com).


AUNS


Foto: Shutterstock

Gads iesācies diezgan raiti un vēlīgi. Tiem Auniem, kuri nesēdēs un negaidīs, kad mutē vai kabatā kritīs zelta pupa, parādīsies acis žilbinošas iespējas profesionālajā jomā. Katrā ziņā sevi izdosies parādīt no tās labākās puses.

Viens no būtiskākajiem faktoriem, lai trāpītu kādu soli augstāk pa karjeras kāpnēm, būs ne tikai šarmants izskats un optimistisks vaigs, bet arī darbi, kas aiz tevis paliek kā apbrīnas vērts mākslas darbs. Jāstrādā, jāstrādā un vēlreiz jāstrādā, un tad februāris iegriezīs Auniem lielo laimes un panākumu ratu.

Ideju ģeneratoram un piedzīvojumu meklētājam Aunam februāris vērs ceļu jaunām iespējām, aizraujošām idejām, projektiem un arī foršiem un noderīgiem cilvēkiem. Pat tie Auni, kas aizrautīgi būs nodevušies profesionālās jomas attīstībai, gribēs just savā ikdienā jaunas smaržas un trakulības garšas.

No raibiem romantiskiem un draudzīgiem piedzīvojumiem neizsprukt. Jāsaka, lielākā daļa to sāksies tikpat ātri, cik beigsies. Privātajās attiecībās Auniem mēles gals atkal dzirksteļos. Sargi savu mīļoto cilvēku no svilstošiem vārdiem, kas mēdz sāpīgi griezt.

VĒRSIS


Foto: Shutterstock

Sev raksturīgā manierē Vērši februārī ars un raks, un ecēs. Akurāts un neatlaidīgs darbs pie jau iesāktajiem projektiem prasīs visu uzmanību, laiku un enerģiju. Tas pats attiecināms arī uz finansiāliem resursiem, kas teju vai slīdēs Vēžiem no rokām ārā, taču - cēlā mērķa vārdā.

Šim jautājumam es ieteiktu pieslēgt vēl kādu personu (vēlams ne Vērsi), kas uz tēriņiem var paskatīties ar aukstu un praktisku aci. Vēršu uzmanība, kas ieguldīta cēla mērķa labā, vēlāk viennozīmīgi nesīs sulīgus augļus, tādēļ - gana jau daudz atrautas acis, turpini ar dienas darbu plānu!

Personīgajās attiecībās Vērši jutīsies kā nieres taukos - ērti un mierīgi. Lai šādu stāvokli baudītu, es minēšu divus piemērus - vai nu partneris tiešām lutinās un kutinās, vai arī partnerim būs gaužām vienalga, kas īsti notiek jūsu dzīvē. Nedz vienā, nedz otrā gadījumā pārsteigumi nav sagaidāmi.

Tomēr visi Vērši neietilpst kategorijā "satiekos", "salaulājos" vai "ceru uz kādu". Brīvos Vēršus cerības un tiekšanās pēc kāda silta un saprotoša pleca var ievest kādā gultā, kurai viens spilvens jau aizņemts. Savu neizpausto kaislību apjomi jāapjauš, pirms mesties iekšā nezināmajā.

DVĪŅI


Foto: Shutterstock

Vieglas dzīves uztveres un pacilājošas prieka mākslas meistari Dvīņi februāri sagaidīs ar platu smaidu un tieši bez neviena mērķa savā ikdienā. Protams, lielie gada un dzīves mērķi savu goda vietu ir ieņēmuši, taču ne februārī - tajā Dvīņi ļausies vieglai vēja plūsmai un sniegpārsliņu dejai.

Šāda neliela bezmērķība nāks ar plusu tiem, kas savas ausis un acis turēs vaļā un ne tikai baudīs pārsliņu puteņu deju, bet taustīs un domās par to, ko ar to varētu iesākt vēlāk, kā tas varētu noderēt lielo mērķu sasniegšanā.

Mīlas dzīvē Dvīņiem februāris nebūs tik viegls un gaistošs. Domas un sajūtas liks paraudzīties uz savu mīļo un skaisto partneri, uzdot jautājumus sev, palūkoties pēc atbildēm partnera darbos un vārdos. Pie labākā scenārija - saņemsi to, ko vēlies, to, ko jūti, un mīlas dzīve griezīs kuplus brunčus.

Tiem, kuriem attiecības uz jautājuma zīmes, sākas laiks, kad tajās ielūkoties ar palielināmo stiklu, turklāt - abos virzienos.  

VĒZIS


Foto: Shutterstock

Mans būs mans! - tas būs Vēža lozungs februārim. Kopējais fons šim mēnesim ļoti viegls un pašsaprotams, gribas domāt, ka Vēzis jau pa gabalu jutīs tuvojamies gan lieliskas iespējas, gan kaulos urbjošus procesus. Es ieteiktu patiešām ļaut sev just un ieklausīties šajās sajūtās, jo šajā laikā Vēžiem atvērsies trešā acs.

Kāds var ar savām sajūtām netikt galā un taisnā ceļā doties pēc palīdzības pie kāda, ko saukt par dzīves skolotāju vai zinātāju. Pīsies ar ezotēriskām zināšanām un mākslām, taču tas viss tikai tādēļ, lai nesajauktu to, uz ko norāda sirds.

Materiālajā jomā iespējami uzlabojumi, papildinājumi. Tiem Vēzis turēsies cieši klāt, taupība šomēnes var sasniegt jaunus rekordus. Atbalstoši tikai tiešām nepieciešami pirkumi praktiskai dzīves pusei.

Neskaidrība par ziemas sākšanos vai nesākšanos Vēzi var aizvest ar pirmo reisu uz siltajām zemēm. Tur - pilnīga brīvība, rokenrols un mīlestība. Liela iespēja, ka šajā visā atradīsies tādi Vēži, kas mazliet piemirsīs, ka mājās viņus gaida laulātais draugs.  

LAUVA


Foto: Shutterstock

Daudz krāšņas un pārliecinošas enerģijas Lauvas krājumos. Ir laiks turpināt iesākto ceļu pretim slavai, atzinībai un panākumiem. Acis žilbinošie panākumi cels tavu pašapziņu un raus iziet cilvēkos, sabiedrībā, pasaulē.

Februāris var būt lielu pavērsienu laiks to Lauvu dzīvē, kas jau labu laiku gaidījuši sevi ieplūstam neremdināmo enerģiju "es varu", ko vada transports bez bremzēm "es gribu".

Lauvas mutē revolucionāra uzvarētāja garša, kas mudinās uz neatkārtojamu rīcību. Kad domas un notikumi šausies kā salūta raķetes debesīs (un Lauva tām līdzi), svarīgi pagūt apdomāt vismaz nākamos divus soļus un ieskicēt galamērķi, lai nesanāk nedaudz gauži.

Liela būs to cilvēku loma, kas pazīst, atbalsta, saprot un pacieš. Katrā dullumā, kas nāk prātā šajā mēnesī, aicini klāt būt tieši šos ļaudis - savus sirds draugus. Ar viņiem tu nesajutīsies nedz izgāzies, nedz viens.  

JAUNAVA


Foto: Shutterstock

Tā vien šķiet, ka februāris uz Jaunavas pleciem nolēmis uzstādīt Ginesa rekordu - liks vēl un vēl. Viens no svarīgākajiem šī laika uzdevumiem, mīļās Jaunavas, ir mācīt deleģēt uzdevumus, pārdalīt savas atbildības kravu un uzticēties cilvēkiem.

Kā ar burvju nūjiņas mājienu - tiklīdz atbrīvosi to smagumu, tavā sejā uzplauks smaids, parādīsies laiks un iespēja būt kopā vairāk ar savu sirds cilvēku, ar savu ģimeni.

Svarīgs laiks attiecībām, kad māka kopā būt tiks pārbaudīta teju vai ar 100 un vienu paņēmienu. Tās Jaunavas, kas dziļākajos sajūtu trauciņos būs sasvērušas skaidrību par attiecību lomu, izies visus uzdevumus bez mazākās aizķeršanās. Savā ikdienā jāievieš vairāk smaids un prieks, lai tas piepilda dzīves telpu ar pozitīvu un patīkamu atmosfēru.

No mazām lietiņām var būt atkarīgi lieli nākotnes plāni - ļoti svarīgi tās ieraudzīt, pamanīt un kā puzles gabaliņus ielikt lielajā kopīgajā bildē.  

SVARI


Foto: Shutterstock

Februāris Svariem būs sabiedrisku un sadzīvisku notikumu piepildīts. Būtiskākie jautājumi risināmi darba jomā un saistībā ar veselību. Var parādīties jaunas darba iespējas, uz darba galda var tikt sakrāmētas jaunas čupiņas ar pienākumiem un darāmo.

Labā ziņa, ka Svari ar to visu galā tiks lieliski, ja vien ievēros vienu būtisku un efektīvu principu - nedari un nesoli vairāk, kā fiziski un emocionāli spēj izturēt. Šis nav tas laiks, kad kādam kaut kas jāpierāda, taču jāizdara kvalitatīvi un profesionāli.

Pastiprināta uzmanība jāpievērš veselības jautājumam. Pie apvāršņa var parādīties tādi jautājumi, kas šķita vairs neesam pirmajā rindā. Atcerēsies par kādu hronisku kaiti vai arī rūpēsies par kāda no savu tuvinieku veselības stāvokli. Tavas rūpes un uzmanība tiks novirzīta pareizā virzienā.

Mēneša otrajā pusē aktivizēsies partnerattiecību jautājums. Jārēķinās ar vairāk pārpratumiem, vairāk sadzīviskām ķildām. Mazliet aktīvāk jāstrādā ar savu neizlēmību. Ja jūti, ka jautājums ir runājams un risināms, dari to uzreiz.  

SKORPIONS


Foto: Shutterstock

Lēnām pār tiltu draugi! Jums rāmiem soļiem tuvojās lielo lēmumu pieņemšanas laiks. Laiks šajā ziņā Skorpioniem ļoti vēlīgs un nesteidzīgs - ir laiks visu rūpīgi apdomāt, sašķirot pēc krāsām un svarīguma.

Ja janvārī tikai skicēji plānus mākoņainajās debesīs, tad februārī jau jāsāk pieņemt darbības mēri. Runa te ir par teju vai visām dzīves jomām un par ļoti nozīmīgām pārmaiņām tajās.

Tikai Skorpions pats noteikt notikumu toni un tam tā būs būt. Gada sākums veiksmīgs lieliem darījumiem un plāniem sociālajā jomā, taču nepalaid garām patīkamas nianses arī privātajā teritorijā. Tur partneris var klusēt, taču gaidīt un sapņot par to, ka viņa virzienā nāks mīļuma un uzmanības šalts.

Un pavisam noteikti to ir vērts sniegt, jo taviem plāniem un iecerēm ļoti noderīgs būs cilvēcisks atbalsts. To tu saņemsi tikai no pašiem tuvākajiem un uzticamākajiem. Iespējamas arī aizraujošas tikšanās, kas kādu ideju var pacelt spēcīgos spārnos.  

STRĒLNIEKS


Foto: Shutterstock

Strēlnieks turpinās strādāt pie dzīvībai (ok - dzīvei) svarīgiem jautājumiem. Liels atbildības slogs, svarīgi lēmumi, apjomīgs kalns lēmumu. Laiks, kurš pozitīvo un dzīvespriecīgo Strēlnieku palēnām liks uz lāpstiņām, taču ļaus iekārtot savu dzīvi pilnīgi no jauna.

Svarīgi uz visu notiekošo paskatīties caur realitātes brillēm un apjaust, cik daudz enerģijas nepieciešams, lai ieviestu kārtību. Jo vairāk darbu un uzmanību ieguldīsi, jo nopietnāks skats tam visam uz nākotni.

Februārī nekas pa roku galam nenotiks nedz sociālās izaugsmes jomā, nedz personīgajā dzīvē. Ja ir aizdomas, ka kaut kur aiz ausu gala aizķērušās rozā brilles, tad tagad ir laiks tās nomest pavisam un paskatīties uz savu iemīļoto ar skaidru skatu. Ja nav tai kazai piena, tad jāpadomā ko varētu darīt, lai tas parādītos, vai arī - ko ar to kazu darīt tālāk.

MEŽĀZIS


Foto: Shutterstock

Miera un stabilitātes mīlošos Mežāžus mīlestības mēnesī satricinās negaidītas un mazliet dīvainas pārmaiņas ģimenes ligzdiņā. Ja pakāpjamies soli atpakaļ, tad skaidrs ir viens - šī ir tēma, kurai esi pievērsis pa maz uzmanības, atstājis pašplūsmā vai ļāvies, lai notiek, kas notikdams.

Te nu pienācis laiks risinājumam. Lieliskākajā versijā Mežāzis atradīs sevī jaunas spēka rezerves, izrādīs iniciatīvu un rīkosies tā, lai tās šūpoles kutina vēderus, nevis rada nepatīkamas emocijas.

Mīlestības mēnesis brīvajiem Mežāžiem nesīs patīkamus pārsteigumus, atzinību un komplimentus. Te galvenais ir ļauties brīvām un patīkamām emocijām un ļaut, lai brīnumi un mīlestība ienāk tavā dzīvē. Attiecībās ar pašiem tuvākajiem, ar ģimenes locekļiem jārīkojas godīgi un mierīgi, jo jebkuri strauji pavērsieni var veidot ķēdīti pārsteigumu.  

ŪDENSVĪRS


Foto: Shutterstock

Ūdensvīru galvās lielāko vietu aizņems domas par materiālo stāvokli. Meklēsi jaunas iespējas piepelnīties, un te nu labi strādās sakāmvārds - kas meklē, tas atrod. Naudas plūsma uzņems jaunus apgriezienus un, ienākumiem pieaugot, palielināsies arī izdevumi.

Te Ūdensvīram jāliek aiz auss dažādi praktiski ieteikumiem ekonomijas pamatos, piemēram, netērē šodien to, ko saņemsi tikai rīt.

Strauji apgriezieni sociālajā jomā un finanšu jautājumos Ūdensvīru nedaudz attālinās no attiecību sfēras. Tas būs viens no jautājumiem, kurā ar lielāko prieku netērēsi savus enerģijas resursus, īpaši, ja stāsts ir par jaunām attiecībām. Tiem, kas aizķēruši Ūdensvīru sirdis, gribas ieteikt paciesties, pievērst uzmanību sev, saviem hobijiem un ieraudzīt, to, ka mīlestība mīt viņa sirdī, acīs un būtībā, tikai šobrīd ir mazāk iespēju to izrādīt. Pacietība atmaksāsies.  

ZIVIS


Foto: Shutterstock

Sapņus, iedomas un fantāzijas šajā mēnesī ir vērts nolikt augstākajā plauktā un skatīties uz lietām no realitātes skatu punkta. No pašu ieinteresētības un ieguldītā enerģijas apjoma būs atkarīgs tas, kā raudzīties nākotnes ceļos. Viss ir iespējams, ja vien tam pieiesi ar praktisku un pragmatisku skatu.

Tāda prātīga domāšana palīdzēs apjaust patiesos mērķus un izprast nepieciešamo rīcību.

Bez īpaši izteiksmīgiem un negaidītiem notikumiem šis mēnesis paies arī mīlestības un romantikas jomā. Uzmanību saņemsi un uzmanība arī jādod pretim. Attiecībā uz cilvēkiem un savstarpējām izpausmēm gan jāliek lietā intuīcija un maņu pasaule, lai saprastu, ko un kā patiesi vēlas saņemt mīļotais cilvēks. Noteikti ir kaut kas, ko dodot, tu saņemsi pretim daudz vairāk, daudz skaistāk un baudāmāk. Atver savu sirdi mīlestībai.  


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!