Foto: Vida Press
Vasara pamazām tuvojas izskaņai, un to, kāds, iespējams, būs septembris, pirmais rudens mēnesis, un ar ko jārēķinās šajā laikā, piedāvā uzzināt astroloģe Rita Riekstiņa (tālr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com).

AUNS

Foto: LETA

Veiksmīgs laiks biznesa un profesionālās darbības attīstībai, par labu nāks ārzemju investīcijas vai svešā mēlē runājoša partnera līdzdalība. Pēc tā var nākties doties lūkoties pašam saviem spēkiem. Veiksmīgākajiem šāds cilvēks nāks it kā no zila gaisa, lai gan tu jau zini, ka nekas tāpat vien nenotiek.

Ja tāda iespēja uzrodas, jāņem pretim, jo tas tavu darbošanos aplaimos ar veiksmes un izdošanās klātbūtni.

Ceļojuma soma, atgriežoties no ārzemēm, var papildināties ar jaunu romantisku aizraušanos. Tas, protams, viss var palikt tādas vieglas izklaides līmenī, kas ir atļauts tikai juridiski un emocionāli brīviem Auniem. Tur jutīsies brīvi, smelsies jaunus iespaidus un atmiņas. 

Dažam labam brauciens uz ārzemēm var būt kā skrējiens pretim brīvībai. Īpaši tas attiecas uz tiem, kas esošās attiecības tur ar sakostiem zobiem.

VĒRSIS


Foto: Reuters/Scanpix

Ar saldām un pilnasinīgām sajūtām piepildījusies sirds turpinās gavilēt arī šajā mēnesī. Atbildība un rūpes, ko uzņemsies par ģimenes laimi, tevi turpinās piepildīt, ļaus atskārst vēl neapjaustus maiguma un mīlestības izpausmes veidus. Un tas jāņem pretim!

Sirdī brīvajiem Vēršiem šis ir jaunu iespēju laiks mīlas lauciņā. Romantiskā un draiskā noskaņojumā raudzīsies pēc piedzīvojumiem, izklaides un mīlestības. Jāsaka gan, ka vieglprātīgās dēkās neļaus ielaisties analītiskais prāts. Tam prasīsies novērtēt savu labumu no katra jauniegūtā partnera klātbūtnes.

Tādā garā arī jāturpina, lai savā košajā un pārdomātajā dzīves spalvā neielaistu pa kādai īpaši ēdelīgai blusai. Iespēju netrūks, jāliek tikai lietā sievišķīga intuīcija un vīrišķīga bravūra, lai tas vainagotos ar kvalitātes zīmi. Šīs spēcīgās rakstura un personības īpatnības noderēs arī profesionālajā sfērā, kurā konkurenti nebūt nesnaudīs uz silta mūrīša.

DVĪŅI


Foto: PantherMedia/Scanpix

Uz jauno mācību gadu Dvīņi sapulcinās ap sevi radu saimi, lai čalotu, parunātu un apsveiktu viens otru. Visam pamatā būs ļoti liela vērtība - ģimenes saites un ciltskoks.

Par tā paša koka jaunajiem zariem būs jāparūpējas, un Dvīņi tam būs pavisam gatavi. Palielinās iespēja papildināt ģimeni ar jaunām atvasēm. Tiem kuriem līdz šim solim vēl it kā tālu, iesaku raudzīties pēc tāda partnera, kam šī tēma tuva. 

Ar jau esošu dzīvesbiedru var sākt piestrādāt pie bērna plānošanas. Darbības atšķirīgas, taču mērķis paliek nemainīgs. Kaut kam šajā sfērā ir jāsāk kustēties.

Lēniem, taču gruntīgiem soļiem uz priekšu ies arī darba jautājumi. Laiks labvēlīgs jauniem darījumiem, idejām un nākotnes plāniem. Vairāk praktiska darīšana, saimniekošana un finanšu rēķināšana

VĒZIS


Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ikdiena nepaies bez darījuma braucieniem, interesantām un vērtīgām personām un profesionālo zināšanu pilnveidošanas. Būs iespējas apmeklēt kvalifikācijas celšanas kursus. Pamācīties un pagrozīties zinošu un izskatīgu personu sabiedrībā. No skaistuma galva reibs. To nepalaidīsi garām neapbrīnotu un neaptaustītu.

Tavu klātbūtni prasīs mājas dzīve. Īpaši mēneša beigās būs jāpievēršas praktiskiem darbiem un notikumiem mājās. Vecāki var mēģināt ieviest savu kārtību, izteikt versijas par pareizu dzīves modeli. Vietu pie vienīgās plīts nesadalīsiet.

Privātajās attiecībās bez lielām izmaiņām tiem, kuri savu laimi ir atraduši un nosēdinājuši siltā sirds stūrītī. Tiem, kas meklējas, darbs un mājas solis var atņemt uzmanību un laiku aktīvākiem meklējumiem. Vēlmes pēc romantikas un mīlestības aizķersies pie satiktiem acu skatieniem, līdz rīcībai vēl ceļš mērojams.

LAUVA

Foto: Reuters/Scanpix

Rudens sezona ar kārtības ieviešanu mīlas jomā un romantisko attiecību statusā. Pārmaiņas var būt diezgan būtiskas, un tikai no Lauvas uzdrīkstēšanās būs atkarīgs virziens, kurā ceļš vedīs tālāk. Mērenu ņemšanos un auklēšanos nesagaidīsi. Vēl mēneša pirmajās dienās Lauva urbs līdz kaulam, rīkosies spēcīgu emociju pavadījumā.

Kaislības un greizsirdība ņems virsroku. Tāda tīrīšana sen jau bija vajadzīga. Laiks nebūs velti izlietots.

Rosīgs mēnesis tiem, kas darbojas ar nekustamo īpašumu un zemes lietām. Tajā visā ieraksies ar melnu muti un tas nebūs velti. Neatlaidīgs darbs, nemainīga kvalitāte tikai nostiprinās Lauvas pozīcijas darbavietā. Biznesa darījumi šomēnes nesīs naudu. Finanšu jautājumam jāpieiet ļoti konkrēti. Jāseko līdzi, jārēķina, jārīkojas ar apdomu un jāiegulda nākotnes plānos.

JAUNAVA

Foto: PantherMedia/Scanpix

Jubilejas mēneša sākumā prožektoru gaismas būs pavērstas tavā virzienā. Šķiet, ka no tava smaida vien gaiss siltāks kļūs. Līdzcilvēku prieks rotāsies tavā smaidā. Atplauksi svaigām pārmaiņām ārējā izskatā, pieķersies fiziskās formas uzlabošanas plānam.

Ķersies pie jaunu ideju īstenošanas, svarīgi, ka tajās vari realizēt sevi. Tad, kad darīsi to, kas patiešām silda sirdi, arī jutīsies daudz vieglāk un skats uz pasauli būs optimistiskāks. Mēneša pirmajā puse uz darbu iesi kā uz svētkiem. Notikumu attīstība darbavietā būs tieši atkarīga no tavas pašsajūtas un iniciatīvas.

Tavs pozitīvais noskaņojums patīkami ietekmēs arī notikumus privātajā dzīve. Čubināsies un auklēsies ar saviem mīļajiem. Lūkosi pēc nopietnākām domām un plāniem par nākotni.

Tie, kuri apveltīti ar mierīgu un saskanīgu kopdzīvi, to papildinās ar patiesiem solījumiem kopā būt un bērnus radīt. Jā, tam ir jāķeras klāt, ja šis plāns vēl gaida savu realizācijas brīdi. Ir laiks savu dzīvi papildināt ar vēl divām kājiņām.

SVARI

Foto: PantherMedia/Scanpix

Sabiedriski aktīvā dzīve turpināsies arī šomēnes. Saņemsi ļoti daudz uzmanību, šķitīs, ka kājas no zemes atvirzījušās pāris centimetrus. Kaut kā taču tas viss būs jāpaspēj. Tādas rosīgas un skrejošas būs tikai mēneša pirmās dienas. Svariem pietiks ar pavisam nedaudz, lai iemīlētos, lai uz veiklu roku izvēlētos sev sajūtu katalizatoru.

Mēneša otrajā puse Svari būs jāmeklē ar uguni, jo viss, kas svarīgs notiks tur, kur klāt tiek maksimums viena persona. Un durvis būs ciet. Nav visai pasaulei jāparāda tas, ko tu mīli, ko jūti un kā jūties. Un neaizmirsti, ka neatļautais un slepenais var tikt atklāts. Vēl viena svarīga atziņa - nedari otram to, ko nevēlies, lai dara tev.

Iespējams, ka attiecībā pret tevi kāds var rīkoties negodīgi, kaut ko slēpt un darīt aiz muguras. Jātur acis vaļā un tīra sirdsapziņa.

SKORPIONS

Foto: PantherMedia/Scanpix

Aktīva sabiedriskā dzīve. Iesi cilvēkos, uzturēsi kontaktus ar politiskiem ļaudīm. Aktīvi rosīsies tie, kuri darbojas nevalstiskajās organizācijās, sabiedrības labā. Nāksies uzklausīt sabiedrības viedokli. Lielu atbalstu savām darbībām saņemsi no draugiem, līdzcilvēkiem. No tiem, kuriem var uzticēties.

Piedzīvojumu kāre un vēlme maksāt par labu sajūtu ies roku rokā, radot iespēju neplānotiem izdevumiem un nepatīkamai pēcgaršai. Draiskošanās un dauzīšanās pa sabiedriski aizraujošām kompānijām un vietām nesīs sev līdzi domstarpības un jautājumus no mājinieku puses.

Ģimeniskajiem šis būs attiecību pārbaudes laiks, kurā, ja atvērsi acis, no jauna izdosies ieraudzīt blakus esošo cilvēku vērtību. Apjautīsi, ka dodot gūtais neatsverams.

STRĒLNIEKS


Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpināsies rosība un aktīva strādāšana, neatlaidīsi acis un rokas no saviem plāniem. Viena no Strēlnieka lielākajām galvassāpēm būs šī mēneša panākumu atslēga - rūpīgi un uzmanīgi. Jāpievērš uzmanība detaļām, jo pavisam no mazumiņa spējīgas veidoties lielas lietas.

Skaidrs, ka nekāds ilgais sēdētājs uz rezerves soliņa no Strēlnieka nesanāks. Jau mēneša vidū durvis atsprāgs un tajās visā krāšņumā būs vērojams Strēlnieka tēls. Ilgtermiņam svarīgākais lēmums jāpieņem mēneša sākumā, jo pēc tam rīkosies daudz impulsīvāk un neprātīgāk.

Izrādīsi iniciatīvu un iepazīsies ar interesantiem personāžiem. Cilvēkiem, kas nāks tavā dzīve, būs tikpat optimistisks un viegls skats uz dzīvi kā tev.

Laiks ritēs viegli, notikumi grozīs galvu. Mēneša beigās pavisam strauji iegriezīsies piedzīvojumu un raibu notikumu karuselis. Draugi aicinās ārā no mājām, atpūsties piedāvājumi kā rudens raža birs pār tavu galvu. Pieaugs seksuālā aktivitāte un vēlme kā pāvam savu asti izrādīt, tādēļ visticamāk, ka uz mēneša otru pusi tevi mājās ieraudzīt būs grūti.

MEŽĀZIS


Foto: PantherMedia/Scanpix

Atvaļinājumu laiks arī Mežāzim ļaus nedaudz atvilkt elpu un pabaudīt mieru tālā zemē. Dosies brīvdienu ceļojumā šaurā un sirsnīgā kompānijā, ļausies emocijām un brīvam domu lidojumam. Galvā nāks domas par dzīves jēgu, psiholoģiju, filozofiju. Beidzot būs mirklis, kad paņemt rokās un izlasīt kādu labu grāmatu.

Ari notikumus mīlas dzīvē ietekmēs svaigais gaiss un ņurdošās valodas. Tā kā fonā tam visam būs laba atpūta, no sadzīves problēmām brīvs prāts un stabils finansiāls pamats, tad Mežāzim viegli var ielaisties kaislīgās dejās ar sveštautieti. 

Ja dejas turpināsies līdz (aiznākamā) rīta gaismai, tad būs jāsola kopā dzīvošana. Azartisks, taču tas pats nopietnais plānotājs - Mežāzis.

ŪDENSVĪRS


Foto: PantherMedia/Scanpix

Medusmēneša cienīgs laiks ar visām no tā izrietošajām iespējām. Seksuālās enerģijas un tās izpausmes nevar mierā nosēdēt, visi orgāni tieksies pēc jaunām sajūtām.

Tie Ūdensvīri, kas vēl līdz šai baltai un saulainai dienai dzīvo saskaņā ar savu dziļāko būtību - brīvību, metīsies piedzīvojumu virpulī un ķers pēc laimes, ko nu pagadās.

Jāteic, ka gribētāju jau netrūks, taču te ir iespēja pacelt savu latiņu un veikt rūpīgāku atlasi. Vēl joprojām pastāv iespēja, ka kādā no tiem vaigiem, kurā raudzīsies, sastapsi nākotnei vērtīgu personāžu.

Par saviem spēkiem gan būsi pilnīgā pārliecībā un ar to pietiks, lai savu domu aizstāvētu un cīnītos par tās nākotni. Tā ļoti lielā mērā atkarīga no citiem - gan vadības, gan partneriem, gan līguma nosacījumiem. Jābūt drošībā par katru pieņemtu lēmumu

ZIVIS

Foto: AFP/Scanpix

Septembra piedāvājumā būs iespēja nedaudz iztaisnot muguru un pavisam nedaudz pamainīt matu sakārtojumu. Privātās dzīves notikumiem - palaist vaļīgāk, darījumu sfērā - pieglaust ciešāk.

Uzmanība būs jāsakoncentrē uz to, lai piedāvājumus un notikumus atšķirtu vienu no otra. Jūtīgākai Zivs dvēselei būs viegli krist iekšā notikumos, nedomājot par to jēgu un nozīmi.

Atvērta visa veida kontaktiem un darīšanai. To jutīs gan pretējais dzimums, gan sadarbības partneri. Mīlas lietās tām Zivtiņām, kurām mājās valda miers, lielas pārmaiņas var nenotikt. Ja mīlestība smeļas mute, tad šis ir laiks, kad savas attiecības var nostiprināt ar ciešām laulības saitēm. Romantiski aicinošo sajūtu papildinās erotisks piesitiens. Bez tā jau pat tramvajs nekustās.

Uz mēneša otro pusi aktualizēsies arī darījumu kontakti ārzemes. Ja iepriekšējos mēnešos to virzienā čakli strādāji, tad tagad ar svešu valodiņu mēles galā tas viss būs jāietērpj vērtīgā papīra formā. Uz mēneša otru pusi aktualizēsies arī darījumu kontakti ārzemes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!