Foto: Vida Press
Vasariņa jau gandrīz beigusies, un, lai gan vēl, protams, ir cerības uz īsti vasarīgu laiku, jāsāk gatavoties rudenim. To, kas mūs sagaida un ar ko, iespējams, jārēķinās tā pirmajā mēnesī, piedāvā uzzināt astroloģe Rita Riekstiņa (tālr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com).

AUNS

Foto: Shutterstock

Aktīvs mūžīgais dzinējs Aunus arī septembrī darīs neapturamus un straujus. Harmoniskās attiecības ar Auna pārstāvi Marsu Lauvas zīmē piešķirs papildus enerģijas rezerves. Auns tieksies sasniegt vairāk, tikt augstāk, kļūt manāmāks un noderīgāks.

Katra kustība, kuru pavadīs zināma apdoma, arī tiks novērtēta. Nedaudz riskanti tas, ka daudz kas var palikt iesākts, taču turpinājums sekos gausi. Ļoti labs mēnesis veiksmīgām partnerattiecībām, un pie tā ir vērts piestrādāt, lai labas idejas neaizlido kā pieneņu pūkas vējā.

Auns ar savu rosību var tikt arī nedaudz pāri ierastās teritorijas robežām un nodibināt veiksmīgus kontaktus, ar kuru palīdzību tiks pamatīgu soli tuvāk saviem sapņiem. Jā, ir laiks sākt darbu pie to īstenošanas.

Jaunas un rosinošas kompānijas klātbūtne būs novērojama ne tikai profesionālajā, bet ari privātajā dzīvē. Tajā Aunus patīkami pārsteigs romantikas taureņu ņirbēšana pavēderē un kādu mirkli pavadīs mazliet dulla iemīlēšanās sajūta. Auniem septembris īstais kā vasaras pagarinājums.

VĒRSIS


Foto: Shutterstock

Septembri sāksi teju kā jaunu gadu - ar jaunām apņemšanām, jaunām idejām un jaunu ideju virpuli galvā. Laiks spert pirmos drosmīgos soļus kādas ieceres realizēšanā.

Tavam prātam nekad nav bijis garlaicīgi, taču šomēnes spīdēsi ar īpaši izteiksmīgām un oriģinālām frāzēm. Aizraujoši notikumi profesionālajā sfēra, kur, pateicoties neatlaidīgam darbam un veiksmīgi nodibinātiem kontaktiem, varēsi tikt pie apbrīnas vērtiem notikumu pavērsieniem.

Daudz vari paveikt vienatnē, taču šomēnes diezgan daudz balstīsies uz spēju sadarboties, vienoties, saskaņot un kaut kur arī piekāpties. Vispār aktīvs un dinamisks mēnesis. Gan prāta, gan fiziskās aktivitātes ziņā.

Otrā mudinās iet cilvēkos, mirdzēt acīm un satikties skatieniem. Ja līdz šim aktuālais privātās dzīves vērtējums ir bijis ar mīnusa zīmi, tad beidzot tavā loga ir iespīdējusi saulīte un pavērsies iespējas jauniem un emocionāliem kontaktiem. Jāļaujas notikumu virpulim, piedzīvojumiem un jauniem iespaidiem.

DVĪŅI


Foto: Shutterstock

Notikumiem un sajūtām piepildīts mēnesis arī Dvīņiem. Intereses un vēlmes šaudīsies dažādos virzienos, taču jau pirmajā dekādē Dvīņi spēs sakoncentrēt spēkus un domas, lai iepazītu kādu jaunu aizraušanos vai hobiju. Par spīti Dvīņu kustīgajai un mainīgajai dabai šoreiz varētu pat izdoties uzsāktos projektus turpināt ilgtermiņā.

Akcents uz profesionālo izaugsmi vai savu personīgo prasmju uzlabošanu. Ātri atnāks sajūta - tas ir īstais un pie tā es vēlos palikt. Emocionāli jutīsies līdzsvaroti un mierīgi. Domas izskries kā salūts, taču kā bumerangs atgriezīsies tikai dažas.

Labas attiecības veidosies ar kaimiņu zemēm un cilvēkiem tajās. Pateicoties zināšanām, pavērsies jaunas peļņas iespējas. Vēlams šajā laika iztikt ar saviem personīgajiem līdzekļiem - ne aizņemties, ne aizdot. Svešas naudas ceļi metīs daudz līkumus.

Privātajā dzīvē Dvīņi būs kā allaž aktīvi un mazliet par tramīgi. Ātri mainīs domas attiecībā uz cilvēku sev blakus. Ātri veidosies jaunas attiecības, ātri dzisīs saites ar tiem, kuri nesniedz gandarījumu.

VĒZIS


Foto: Shutterstock

Pirmie rudens vēstneši nāks ar patīkamām ziņām Vēžu darījumu pasaulē. Sagaidīsi kādu svarīgu atbildi, kas iekustinās sen stāvoša vilciena sastāvu. Lietas sāks virzīties uz priekšu patīkamā tempā, solot izdošanos, izaugsmi un papildus ienākumus.

Ar naudas jautājumiem šomēnes būs jāņemas diezgan aktīvi. Sēdīsies pie sarunu galda ar aizdevējiem, sponsoriem un citiem naudas turētajiem. Rekomendēju rūpīgi izskatīt vajadzību pēc summas un neļauties viļņveidīgai sajūtai, ka tu jau noteikti vari vairāk. Ja vairāk nevajag, tad neņem, jo aizies viss un, iespējams, ka ne īstajā virzienā.

Raibi notikumi Vēžus sagaida privātajā dzīvē. Pāru Vēžiem būs sajūta, ka dzīves draugs spiežas privātajā telpā, atņem gaisu, ko elpot, un aprauj iespējas. Mēneša vidū būs vien jāpieceļas kājās un jāparisina tie jautājumi, kas neļauj pilnvērtīgi un mierīgi veidot kopdzīvi.

Atbildes un risinājumi pārsteigs Vēžus pašus. Mēneša beigās būs nemierīgs un tramīgs noskaņojums. Jāpaliek vienatnē, klusumā un sarunās ar sevi

LAUVA

Foto: Shutterstock

Lai arī Jupiters ir pabeidzis savas orģijas Lauvas zīmē, skumt un garlaikoties jums tāpat nesanāks, jo Lauvas zīme vēl šomēnes būs ļoti aktīvi pārstāvēta. Savas vēlmes un varēšanu tajā izrādīs sievišķās un vīrišķās enerģijas aizbildņi - Marss un Venēra. Jūs jau saprotat, par ko ir stāsts - par kaislībām, trakulībām un piedzīvojumiem.

Teju katrs Lauva sevi jutīs nedaudz pārspīlēti, bet tomēr varonīgi. Tas dos ne tikai jaunu enerģijas devu svaigām idejām un raženam darba cēlienam, bet ari neaizmirstamiem piedzīvojumiem mīlas dzīvē.

Profesionālajā jomā liela nozīme tam, kas un kā darīts agrāk. Tagad, pateicoties ieguldītajam darbam, varēsi baudīt pagodinājumus un cildinājumus. Kāpiens pa karjeras kāpnēm varbūt nebūs izteikti jūtams, taču tālu no tā nebūsi. Galvenais ir nelēkt, pirms izskanējis hop.

Privātā dzīve ar piedzīvojumu garšu. Jaunam mācību gadam sākoties, parūpēsies par jaunu imidžu, dažs labs tevi vairs nepazīs. Šiks un spožums pavadīs katru soli. Mēneša pēdējā dekādē patīkamas sajūtas raisīs pretējā dzimuma pārstāvis. Vai vairāki. Dauzies ar mēru.

JAUNAVA

Foto: Shutterstock

Kopš Jupiters ir pārņēmis grožus un velta visu savu uzmanību Jaunavas zīmes gaitām, jutīsi enerģijas pieplūdumu, lielus un spilgtus notikumus. Tavā ikdienā lavīnveidīgi ienāks gan ilgtermiņa pasākumi, gan daudz mazas sadzīviskas ķibeles.

Liela ņemšanās būs profesionālajā lauciņā, kur ar savu vārdu būs jāpierāda sava taisnība, jāietekmē ikdienišķi darba procesi un tam visam pāri jāveido stratēģiska nākotnes vīzija.

Tev apkārt būs bariņš ļaužu, kas būs gatavi klausīties padomos ar atvērtu muti. Tavās rokās panākt to, ka mutes aizveras un darbi iet uz priekšu. Cilvēki, ar kuriem kopā strādā, diezgan ātri parādīs savu patieso seju un nāksies piedzīvot kadru mainību.

Šajā rotācijā izkristalizēsies vērtīgi kadri gan darbam, gan dzīvei. Privātajā dzīvē lielas pārmaiņas jaunavas neierosinās. Tas gan var nākt no esošā partnera, taču laba vieta ilgi tukša nepaliek. Nobriedušās un pilnīgās attiecībās iespējami pamatīgāki soļi - var pieteikties ģimenes turpinātājs.

SVARI

Foto: Shutterstock

Ļoti daudz būs atkarīgs no tā, cik brīvi un pārliecinoši rīkosies. Teorētiski Svariem šomēnes ir ļoti labas iespējas pacelt savu biznesu jauna līmenī, uzlabot savu kvalifikāciju un zināšanas kaut kādos noteiktos jautājumos.

Ja viss būtu tik gludi, kā skan, tad bez šaubām viss tā arī notiktu, tomēr Svari mīl šaubīties, mīl meklēt apliecinājumu katram savam solim. Tas šomēnes ir lieki, nevajadzīgi un pat kļūdaini.

Apkārtējiem šomēnes būs nedaudz ērcīgs noskaņojums un ne visi vēlēsies sniegt atbalstu. Tas var novest pie nesaskaņām un problemātiskām situācijām tur, kur tām īsti nav vietas. Meklē spēku sevī, tu vari izdarīt ļoti daudz, tavām idejām ir potenciāls būt tavā dzīvē.

Naudas lietām īpaša uzmanība. Tas var būt par cēloni nesaskaņām ģimenes lokā. Mīļotie nevarēs izšķirot prioritātes, kas taisna ceļā Svarus vedis pie sirds klapēm un pārdzīvojumiem. Grūti tādā stāvoklī pieņemt prātīgus lēmumus un gudri rīkoties. Izvairies no padomu prasīšanas, rīkojies.

SKORPIONS

Foto: Shutterstock

Skorpions jauno mācību gadu sagaidīs ar diezgan lielām pretenzijām pret pastāvošo sistēmu. Pilnīgi iespējams, ka vasaras mēneši bija tik mierīgi un patīkami, bet tagad sākas ierasta rudens steiga. Iekļaušanās tajā būs stresa pilna, kas radīs Skorpionā sparu rīkoties.

Pirmajam tiks tam, kas šobrīd dzīve aktuālākais. Ja tās ir attiecības un ģimenes dzīve, tad tur būs gan mutiska skaidrošanās, gan čemodānu krāmēšana. Ja lielāko daļu uzmanības velti darbam, tad papīri un vārdi var iet pa gaisu un darba devējam uz galda gulsies trekni parakstīts atlūgums.

Marsa enerģija provocēs šos soļus, taču tie var izrādīties ne tuvu tālejoši un nepieciešami. Ja ķeries pie atlūguma rakstīšanas, silti iesaku nerīkoties prāta aptumsuma iespaidā, bet izpētīt darba tirgu, vai, labākajā gadījumā, atrast sev jaunu darbu.

Darbā vispār briest pārmaiņas arī bez emocijām un stresa. Ja krēsls jau ir ieņēmis tavas sēžamvietas formu un neatgriežas sakuma pozīcijā, ir laiks parūpēties par izaugsmi.

Romantiskā dzīves puse vainagosies ar maigumu un savstarpējo sapratni vien uz mēneša beigām. Lai tā laiva plūst pa upes izvēlēto straumi un pagriezieniem.

STRĒLNIEKS


Foto: Shutterstock

Vasaras garša mazināsies arī Strēlnieka mutē līdz ar mēneša pirmajām dienām. Nedaudz noplaks virmojošās enerģijas rezerves un kļūsi rāmāks un pragmatiskāks. Vasaras saules staros iegrieztajos virpuļos iesāktie darbi un projekti prasīs stratēģisku pieeju, un tavās rezervēs tāda atradīsies.

Jāmobilizē domas un spēki uz to, lai izkustētos iesāktais, lai saviem sapņiem piešķirtu iespēju īstenoties. Ļoti labi padosies ne tikai plānot un virzīt, bet ari vadītu komandas darbu. Kā uz burvju nūjiņas mājienu atradīsies cilvēki, kas labprāt tev palīdz, labprāt ir tuvāk, ciešāk un vairāk.

Tavs noskaņojums virzīs viņu domas pareizajā - praktiskajā gultnē, taču tas nebūs vienīgais, kam tie gatavi. Pretējā dzimuma partneri tevī raudzīsies kā izgaismotā skatlogā.

Kādam noteikti jārēķinās ar sarkano kartīti, taču pamatīgi pūliņi Strēlnieka virzienā kādam var dot cerības uz uzmanību. Pat ilgstošu un daudzsološu.

MEŽĀZIS


Foto: Shutterstock

Noderīgas būs zināšanas un prasmes virzīties noteiktā mērķa virzienā. Šomēnes tavi ceļi būs slideni kā zāle pēc lietus. Dažādi sīki blakusefekti traucēs koncentrēties un strādāt pie viena konkrēta jautājuma ilgstoši.

Teorētiski zini, kā tas ir jādara, taču te vēlreiz nāksies par to pārliecināties praksē. Darba jautājumos iespējami pārpratumi, kļūdas, sadzīviski un it kā nebūtiski misēkļi, tomēr, vērtējot kopumā, katra maza kļūdiņa var būtiski ietekmēt lielas lietas. Šim nemieram un haotiskumam ir blakus efekti.

Mundros un izturīgos Mežāžus šomēnes var pārsteigt veselības problēmas. Izteikti uz mugurkaulu un tādām kaitēm, kas nerodas vienā dienā un diemžēl ari vienā nav izārstējamas. Nevelc garumā.

Privātā dzīve nebūs pati mierīgākā, tajā dziļākā maldīšanās būs savās vēlmēs un atmiņās. Kāds no iepriekšējo dzīves scenāriju galvenajiem varoņiem šomēnes spēs tevi saērcināt līdz nepazīšanai. Veca mīlestība nerūs, tomēr tajā atzīties droši vien tevi nepiespiedīs neviens.

ŪDENSVĪRS


Foto: Shutterstock

Ūdensvīri pēdējā laika ir uz tādas kā starta pozīcijas pirms kaut kā jauna un pamatīga. Visam jaunajam aiz muguras ir piedzīvotais, apgūtais un iegūtais, kuram ir pagrūti ļaut jaunajam notikt. Šī spriedzīte kā nostiepta gumija Ūdensvīrus šomēnes darīs vai trakus.

Jaunās idejas un enerģija burtiski liks rokās iedvesmu, iespējas un cilvēkus, taču īstenošana bremzēsies. Labā ziņa, ka tas tev dos papildus laiku, lai vēlreiz visu apdomātu un īstenotu jau ar gudrākiem paņēmieniem.

Sliktā ziņa tajā visā, ka jutīsies diezgan nervozi, satraukti, izturēsies kašķīgi un labākajā gadījumā atturēsies no kompānijām un diskusijām. Ir pavisam daži cilvēki, no kuriem tālāk par diviem soļiem nesanāks atiet, un tā ir ģimene - vecāki. Sagādās vairāk rūpes nekā parasti, daudz sadzīvisku soļu jāsper viņu vietā vai cieši līdzās esot.

Privātās attiecības, ja tām atliks laiks, gan spēs radīt siltuma un mīļuma oāzi. Ļauj par tevi parūpēties. Izmanto katru iespēju elpot rāmi un kopā.

ZIVIS

Foto: Shutterstock

Jo ilgāk gaidīsi, kad situācija pati no sevis atrisināsies, jo sapiņķerētāks būs šis periods. Tev pie kājām klāsies dažādas situācijas, un galvenais uzdevums tajās ir spēt pieņemt lēmumu par labu savām interesēm, savām vēlmēm, savai dvēseles sajūtai.

Emocionāli jutīsies nedaudz nomākti, jo apkārtējie nāks ar kaut kādām savām versijām par to, kā kam būtu jānotiek, jā pareizāk un kā labāk tev būtu jārīkojas. Būs diezgan grūti uzsākt kaut ko jaunu, tam nav vērts tērēt enerģiju.

Gana daudz darāmā būs pie aktuāliem jautājumiem, kuros prasīsies saprātīgas domas klātbūtne. Privātā dzīve būs tik pat svarīgs jautājums cik visi pārējie. Ar novērojošu skatu no malas raudzīsies partnera uzvedībā un klausīsies vārdos.

Ja uzreiz reaģēsi tā, kā saka tava sirds, pavisam drīz redzēsi kā uzlabojas attiecības, kā tajās ienāk tavs laimes pilnais smaids. Klausies sevi un rīkojies drosmīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!