Foto: stock.xchng
Iespējas kļūt bagātam ir atkarīgas ne tikai no veiksmes, darba tikuma, centības, veiklības, zaglīguma un citām īpašībām, bet arī no fakta, kādā zodiaka zīmē esat dzimuši. Piedāvājam iepazīties ar īpašo naudas horoskopu, kas palīdzēs gadījumā, ja esat nolēmis kļūt bagāts.

Mežāzis

Ātra un viegla nauda jums "nespīd", un jums nāksies paļauties tikai uz paša spēkiem. Jaunībā Mežāži dzīvo visai pieticīgi, bet pienācīga materiālā labklājība parādās dzīves otrajā pusē. Jūs esat gādīgi, protat ekonomiski saimniekot un arī ietaupīt naudu, un tā visa rezultātā jūsu finansiālais stāvoklis pakāpeniski nostabilizējas. Ieteikums: neaizdodiet naudu tiem, kuri nedod nekādu garantiju, ka varētu to atdot!

Ūdensvīrs

Jūsu zodiaka zīmei ir visai labas perspektīvas kļūt bagātam. Jūs esat avantūristi, jums piemīt drosme, jums patīk riskēt un viegli uztverat pārmaiņas. Jūs viegli pelnāt naudu, viegli arī tērējat, ļaujot naudai plūst cauri jūru rokām. Tiesa, nereti jūsu finanses ir iegūtas nelegālā ceļā. Jums ieteicams nodarboties ar biznesu, jo šajā jomā jums ir labas izredzes. Vienīgais, ar ko vajadzētu būt uzmanīgiem, ir bankas izvēle - izmantojiet maksimāli drošākos pakalpojumus!

Zivis

Jums ir daudz talantu, taču lielākoties tie izpaužas mākslinieciskā jomā. Realizēt savu potenciālu jums nereti traucē izteikts ambīciju trūkums. Ja kāds uzņemsies pār jums šefību un palīdzēs jūsu idejas īstenot dzīvē, jūsu materiālais stāvoklis var kļūt apskaužams, taču finansiālā disciplīna jums ir nepieciešama. Iemācieties fiksēt savus ienākumus un izdevumus un uzkrājiet naudu bankas kontā!

Auns

Principā jums ir visas iespējas pelnīt labu naudu. Jūs esat dāsni un viegli tērējat naudu saviem ģimenes locekļiem, kas ir apsveicama īpašība. Taču reizēm jūs pieviļ tas, ka iesaistāties apšaubāmās avantūrās, kuru dēļ nākas zaudēt daudz līdzekļu. Radinieties naudu netērēt impulsīvi, bet pirms resursu šķērdēšanas dodiet sev laiku pārdomāt - tas jūs atturēs no nevajadzīgiem tēriņiem.

Vērsis

Jūs visai jutīgi attiecaties pret finansiālo labklājību un tās simboliem - labu dzīvokli, automašīnu, skaistām lietām, pupainu sievu. Jūsu zodiaka zīme kopumā liecina par spējām sasniegt materiālus mērķus - jūs protat atrast labus ienākumu avotus, esat gatavi daudz strādāt, tāpēc badā mirt jums nenāksies. Arī tuvieni novērtē jūsu dāsnumu, jo altruistiska rīcība un dāsnums ir vienas no jūsu labākajām īpašībām.

Dvīņi

Jūs esat intelektuāļi, kam patīk izzināt jauno. Ja nodarbosieties ar zinātnisko vai radošo darbību, jūsu finansiālās perspektīvas var izrādīties pat ļoti labas. Centieties izvairīties no riskēšanas, jo tā nav jūsu stiprā puse. Trīsreiz pārdomājiet, pirms ielaižaties apšaubāmās avantūrās!

Vēzis

Jūs protat pelnīt naudu, taču to tērēt - ne visai. Šis process jums nešķiet interesants, tāpēc daudzus pienākumus jūs nododat draugiem un tuviniekiem, taču jums jābūt uzmanīgiem - partneri jūsu uzticību var izmantot savtīgiem mērķiem! Pirms noslēdzat kādu līgumu, rūpīgi to izstudējiet, nepalaižot garām ne mazāko detaļu! Vislabāk to darīt jurista uzraudzībā.

Lauva

No materiālās labklājības viedokļa jūsu zodiaka zīme ir visai perspektīva. Jums ir spēcīgs raksturs, jūs esat drosmīgi, mērķtiecīgi, veiksmīgi, ar labām pārliecināšanas spējām un talantu vadīt cilvēkus. Jūs varat ķerties pie liela mēroga finansiālās darbības, kas attiecīgi nodrošinās arī jūs pašus. Kluss darbs vientulībā jums nav izdevīgs, jo neļaus pilnībā atklāt savu potenciālu.

Jaunava

Gan sadzīvē, gan biznesā jūs esat ārkārtīgi organizēti, pedantiski un akurāti. Jūs rūpīgi iedziļināties visās detaļās, tāpēc esat lieliski darbinieki un par to attiecīgi tiekat arī materiāli atalgoti. Pēc rakstura jūs esat askētiski, izceļaties ar ekonomiskumu un taupīgumu, kas veicina līdzekļu uzkrāšanos jūsu kontā. Jūs nežēlojat naudu izglītībai, grāmatām un kultūrai, un tas nereti nāk arī par labu biznesam.

Svari

Daba jūs dāsni apveltījusi ar dažādām spējām, un lielākoties jūs protat atrast tām pielietojumu, kas dod arī materiālu labumu. Tiesa, jums ne vienmēr izdodas nosargāt savus ietaupījumus, un, lai tas nenotiktu, parūpējieties, lai līdzekļi tiktu noguldīti ļoti prasmīgi. Jūsu gadījumā labākais ieguldījums ir nekustamais īpašums, zeme, dārgmetāli un mākslas priekšmeti.

Skorpions

Jūs esat finansists "no dzimšanas". Jums ir apbrīnojamas spējas uz profesijām finanšu sfērā - grāmatvedis, auditors, ekonomists, bankas darbinieks. Jūs esat darbaholoķi, kas daudz strādā un attiecīgi daudz arī nopelna. Tiesa, jūs nespējat atteikt cilvēkiem, kad viņi no jums lūdz finansiālu palīdzību, taču šajos jautājumos jums jābūt īpaši piesardzīgiem. Kopumā Skorpionu materiālā prognoze ir pat ļoti labvēlīga, un lielākoties jūs esat labi nodrošināti cilvēki.

Strēlnieks

Jums ir attīstīts intelekts, tāpēc vislabāk naudu nopelnīt izdodas ar garīgu darbu. Jūsu raksturs un spriedumi gan reizēm mēdz būt visai asi un kategoriski, tāpēc var rasties nesaskaņas ar kolēģiem. Līdz ar to jums labāk strādāt vienatnē, īstenojot kādu personīgu projektu. Jūs esat labi speciālisti ar atbilstošu algu, taču ar taupīšanu tik labi neveicas. Tas tāpēc, ka pret tērēšanu izturaties vienaldzīgi, bet to labi prot izmantot citi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!