Kā nokaitināt Lindu Abu Meri pie vakariņu galda

,
Linda Abu Meri ir viena no pamanākajām latviešu sievietēm, kura pat ir dēvēta par mūsu 'dzelzs lēdiju', tomēr pa vidu šādiem tituliem, karjerai un dzīvei kā tādai, viņa nav pazaudējusi savu sievišķību un dzīves jaudu, ko šis vārds sevī ietver. Vai cilvēks būtu dzelzs vai alumīnija sakausējums, tas neatceļ parastu emociju izvirdumus, un tieši Linda Abu Meri nekautrējas no savas neapmierinātības un mēdz skaļi izteikties par to, kas viņu ir nokaitinājis. Piedāvājam aplūkot dažas situācijas, kas Lindu Abu Meri var novest līdz baltkvēlei.
Kā nokaitināt Lindu Abu Meri pie vakariņu galda
1
Ļoti ekstrēms solis būtu stāstīt Lindai Abu Meri par savu pēdējo vizīti operā vai kādā citā augstās kultūras templī, kuru apmeklēji ofisa džinsās un kreklā, nevis svaigi buktētās uzvalka biksēs un mirguļojošā tauriņā. Reiz kāda šķietami mierīga tviterdiena pārvērtās par asiņainu virtuālo domātāju kolizeju, kad Abu Meri izmeta tēzi ‘Operā tomēr nevajadzētu ielaist skatītājus džinsās. Vieta prasa cieņu.’ Šī atziņa nekavējoties nostādīja cilvēkus divās frontēs - vienā, kuri uzskata, ka opera prasa smalkas štātes, un otrā - vājprātīgie anarhisti, kam apģērbs nav svarīgs.
LETA


Kā nokaitināt Lindu Abu Meri pie vakariņu galda
2
Kad runā par ceļojumiem Lindas Abu Meri klātbūtnē, esi īpaši piesardzīgs, pieskaroties finansējuma tēmai iecerētajam braucienam. Nekādā gadījumā neuzsāc ‘Kickstarter’ kampaņu vai lūgšanos pēc naudas, kā to darīja šova ‘Lauku sēta’ uzvarētājs Mārtiņš Ainis Roga. Publiski uzrunājot tautu portālā ‘Facebook’ ar lūgumu savākt 3965 eiro, Mārtiņš izpelnījās neviltotu Lindas dusmu lēkmi, un ‘Skats.lv’ var viņai piekrist. Eļļa ugunij tika pielieta pamatoti. ‘Publicēju vēstuli pilnībā, ar visu konta numuru, varbūt kāds tomēr domā, ka Brazīlija ir kas tāds, kam lūgties naudu. Ne slimība, ne bērni, ne nabadzība, ne nelaime. Bet Brazīlija. Esmu patiešām nikna.’
LETA


Kā nokaitināt Lindu Abu Meri pie vakariņu galda
3
2012. gadā Linda Abu Meri, toreiz vēl Linda Mūrniece nāca klajā ar ļoti pretrunīgu viedokli, kas Latvijas sabiedrībai vēl ilgu laiku būs ļoti karsts kartupelis. ‘Es atbalstu Mozaīku gan praida rīkošanā, gan tajā, kā viņi cenšas audzināt mūs visus.’ Viedoklis tika plaši pamatots un labi noformulēts, taču pašsaprotami, ka viņas uzstājīgā ideja, ka visiem cilvēkiem ir tiesības uz normālu dzīvi, īsti labi nesarīmējās ar lielu daļu Latvijas iedzīvotāju, kuri svēti tic tam, ka dažiem cilvēkiem ir tiesības, taču dažiem ir tiesības tikt regulāri pazemotiem.
LETA


Kā nokaitināt Lindu Abu Meri pie vakariņu galda
4
Cilvēkiem būtu biežāk jāsmaida, pat ja darbs neizraisa vismazāko prieku. Noteikti, ka Latvijas muitnieku darba apstākļi nav luksusa klase, taču darbiniekiem būtu jāuzsmaida visiem pretimnācējiem un jāvairo prieks šajos drūmajos apstākļos. ‘Izbraucot no ASV, muitnieki smaidīgi visiem novēl drošu mājupceļu. Iebraucot LV, sagaida drūmas, niknas muitnieku sejas. Vienīgi suns draudzīgs.’ Vai kāds tiešām nevar aiziet un aprunāties ar tie muitniekiem?
LETA


Kā nokaitināt Lindu Abu Meri pie vakariņu galda
5
Linda atbalsta bēgļu tiesības un strikti iestājas pret šo cilvēku diskrimināciju. ‘Tie, kuri organizē piketus pret migrantiem, nav pamanījuši, ka nupat kāds migrants jālūdzas braukt šurp? Ejiet strādāt, ne bezjēdzīgi piketēt!’. Slinkums un bezdarbs ir briesmīgi grēki un sliktas īpašības, kurām nav jābūt Latvijas sabiedrībā. Nākamreiz, kad domā iet piketēt pret nelaimē nonākušajiem, labāk sāc strādāt!
LETA


Kā nokaitināt Lindu Abu Meri pie vakariņu galda
6
Liela škandalēšanās notika ar ap citu mūžam dzīvu sāpju stāstu, kas, protams, bija par Rīgas satiksmes melnajiem bruņiniekiem - kontroli, kuri pamatīgi sabiedējuši Abu Meri meitu. ‘Manai meitai pēc tikšanās ar Rīgas satiksmes kontrolieri ir bail braukt uz skolu ar sabiedrisko transportu. Lieta tāda, ka kontrolieris brīdī, kad meita uzrādīja skolēna apliecību, paziņoja, ka viņa to ir nozagusi, jo bildē izskatoties jaunāka nekā dzīvē.’ Par laimi viss beidzās puslīdz labi, un viņas meita netika citādi pazemota, taču ir skaidrs, ka šī ir vēl viena īpaši nepatīkama tēma, kas var manāmi pacelt Abu Meri asinsspiedienu.
LETA


Kā nokaitināt Lindu Abu Meri pie vakariņu galda
7
Dusmoties publiski ir apsveicami, un Linda Abu Meri rāda ļoti labu piemēru mūsu sabiedrībai, kā to izdarīt ar glanci, nevis anonīmi ar atejas valodiņu. ‘Skats.lv’ radošie prāti novēl vēl daudz publiskas domu izklāstīšanas, kas kalpotu par veselīgu dzinuli jaunām idejām un iedvesmotu arī citus paust saturīgas dusmas.
LETA
Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru   (46)
Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus   (25)
Māra Zālīte zina, ka tu esi nogrēkojies Māra Zālīte zina, ka tu esi nogrēkojies   (5)
Māris Kučinskis meistarīgi paspiež rokas dažādiem politiķiem Māris Kučinskis meistarīgi paspiež rokas dažādiem politiķiem   (5)
Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu Noskaidrots, kāpēc nav iespējams sodīt Aivaru Lembergu   (34)
Straujuma dzimšanas dienā pazaudē telefonu; internetā noplūst tajā atrodamās fotogrāfijas Straujuma dzimšanas dienā pazaudē telefonu; internetā noplūst tajā atrodamās fotogrāfijas   (26)
Patriotiskā Krievijas kalendārā iekļuvis arī eksprezidents Bērziņš Patriotiskā Krievijas kalendārā iekļuvis arī eksprezidents Bērziņš   (21)
Viņi mainās biežāk nekā zeķes. Vai atceries bijušos premjerus? Viņi mainās biežāk nekā zeķes. Vai atceries bijušos premjerus?   (13)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.