Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem

Mairis Briedis nule kā uzveicis Dienvidāfrikas Republikas bokseri Deniju Venteru, un šī uzvara ļāva viņam pakāpties augstāk dažādos boksa pasaules rangos. Ceļš uz kalna smaili paliek arvien bīstamāks un sarežģītāks. Lai Briedis turpinātu kāpt augstāk pa karjeras kāpnēm, viņam būs jācīnās ar ievērojami nopietnākiem pretiniekiem. Īpaši 'Skats.lv' lasītājiem - atslepenota informācija ar Brieža nākamajiem pretiniekiem.
Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem
1
Raitis Ivanāns. Svars 110 kilogrami. Savas karjeras laikā pieveicies vairākus NHL spēlētājus, izmantojot klasisko ‘sit ar dūri pa seju’ metodi. Interesantu šo maču padara fakts, ka abi cīnītāji ir policisti, tāpat kā Nikolajs Puzikovs. Ivanāns savā laikā būdams NHL ‘policists’, taču Briedis - Latvijas policists. Bukmeikeri nespēj prognozēt rezultātu, tādēļ tiks pieaicināts astrologs, kas sniegs konsultācijas.
DELFI


Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem
2
Halks. Svars 2500 kilogrami. Īpašas cīņas tehnikas pazīmes - mežonīga rēkšana, neaptverams spēks, mēdz izpostīt pilsētu, kurā atrodas. Lielākās uzvaras - Dzelzs vīrs 2015. gadā un Loki 2012. gadā. Lai arī šī cīkstoņa CV ir diezgan iespaidīgs, bukmeikeri neliek lielas cerības. Brieža uzvara pēc punktiem.
DELFI


Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem
3
Čarizards. Svars 90 kilogrami. Labi zināms pokemons, kurš karjeras laikā izgājis divas evolūcijas pakāpes, sasniedzot savu galējo formu. Pieveicot neskaitāmus citus pokemonus, šis drakonveidīgais radījums ierindojas starp labākajiem, taču noteikti nebūs nopietns izaicinājums Mairim. Vēl nav zināms, vai Čarizarda treneris Ešs Kečums maču apmeklēs, jo veselības problēmas to varētu neatļaut, taču vairāki sporta eksperti Mairim paredz uzvaru trešajā raundā.
DELFI


Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem
4
Herkuless. Svars 92 kilogrami. Viens no titulētākajiem potenciālajiem Brieža pretiniekiem, viņš ir paveicis veselus 12 varoņdarbus, to skaitā ir Erimanta mežakuiļa noķeršana un Lernas hidras nokautēšana, ko Muhameds Ali atzinis par visu laiku skaistāko boksa maču. Uz papīra Herkuless izskatās varens un šķiet, ka Briedim cerību praktiski nav, taču izrādās, ka speciālisti paredz vieglu uzvaru ar nokautu 4. raundā.
DELFI


Nopludināta informācija par tuvākajiem Maira Brieža pretiniekiem
5
Rīgas Satiksmes kontrole. Svars aptuveni 240 līdz 300 kilogrami. Kaut arī pēdējā gada laikā kontrole ir ievērojami uzlabojusi savas cīņas prasmes, nolīgstot profesionālus apsardzes firmas darbiniekus, tam nevajadzētu sagādāt problēmas Mairim Briedim. ‘Kontrole’ kopā ar apsardzi ir grupveida kustība, kuras spēki ir vienmērīgi izlīdzināti, taču eksperti lēš, ka cīņai īpaši nevajadzētu atšķirties no cīņas ar Hubertu.
DELFI
Kā 'Ugunsgrēka' aktieri izskatītos, ja filmētos pasaulē slavenos seriālos Kā 'Ugunsgrēka' aktieri izskatītos, ja filmētos pasaulē slavenos seriālos   (8)
Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru   (46)
Andris Kivičs un citas slavenības ar dīvainiem zobiem Andris Kivičs un citas slavenības ar dīvainiem zobiem  
Apkopoti spēcīgākie Pasaules preses foto darbi Apkopoti spēcīgākie Pasaules preses foto darbi   (4)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.