Sievietes, kuras dzemdējušas 13 citplanētiešus

Iepazīstieties ar Alunu Versi un Bridžetu Nīlsenu! Šīs sievietes ir no 'Hibrīd-zīdaiņu komūnas', kurā ir sievietes, kuras apgalvo, ka ir citplanētiešu bērnu mātes. Viņas apgalvo, ka savā starpā ir devušas dzīvību 13 citplanētiešu zīdaiņiem un šie bērni tiek audzināti distancētā kosmosa kuģī, lai apvienotu labāko no abām dzīvības formām - cilvēku un citplanētiešu.
Sievietes, kuras dzemdējušas 13 citplanētiešus
1
Video spēļu dizainere Aluna Verse stāsta, ka viņai bijuši 3 citplanētiešu bērni. Apaugļošanas process notiek miega periodā, līdzinoties sapnim. 'Sekss bija dievišķīgs. Tas bijis labākais, ko es jebkad esmu piedzīvojusi.'
Vida Press


Sievietes, kuras dzemdējušas 13 citplanētiešus
2
Sievietes stāsta, ka viņu bērni kopā ar to tēviem dzīvo kosmosa kuģī, kurā apgūst cilvēku un citplanētiešu dzīvi. Šie bērni tiek audzināti par labāku rasi, lai attīstītu un novestu cilvēci uz izaugsmes ceļa. 'Tā ir hibrīdu rase. Viņi līdzinās cilvēkiem, bet ar ķirzaku iezīmēm - lielām acīm un netipisku ādu.' Pati Aluna apgalvo, ka miega laikā tā ir bijusi klases telpā, kur tika ieņemts pirmais citplanētiešu bērns. Viņa pilnībā saprot, ka cilvēki viņai netic un uzskata par jukušu, taču pieredze bijusi tik reāla, ka tas viņu izmainījis uz visu dzīvi.
Vida Press


Sievietes, kuras dzemdējušas 13 citplanētiešus
3
Bridžeta ir bijusī mārketinga direktore, kura devusi dzīvību desmit bērniem. Līdzīgi kā Aluna, arī Bridžeta saka, ka ieņemšana noritējusi nakts laikā, miegā. Viņas ir daļas no iepriekš minētās sieviešu komūnas, kuru vidū ir tūkstošiem dāmu, kas bijušas intīmās attiecībās ar viesiem no citām planētām un pat galaktikām.
Vida Press


Sievietes, kuras dzemdējušas 13 citplanētiešus
4
Arī Bridžeta uz papīra lapas spēj uzzīmēt savus bērnus, kā arī brīvi stāstīt, ka viņai ir atļauts ar tiem tikties noteiktos laikos un periodos. Pierādījumu trūkuma dēļ ārsti šīs sievietes uzskata par nepieskaitāmām, kaut arī viņu uzvedība un psihiskā veselība atbilst visām sabiedrības normām.
Vida Press


Sievietes, kuras dzemdējušas 13 citplanētiešus
5
Aluna stāsta, ka citplanētieši izvēlas sievietes, kuras grib tikt izvēlētas, kā arī nereti tas notiek radniecīgos apstākļos. Ja kādai no sievietēm tavā ģimenē bijusi intīma tuvība ar kādu no šīm būtnēm, tad ir liela iespēja, ka izvēlēsies tieši tās pašas saimes sievieti, lai uzturētu asins tīrību. Vai tā ir patiesība, vai arī šīs sievietes vienkārši cenšas pievērst uzmanību? Atsaucoties uz populāro seriālu 'X-Faili' - patiesība ir tur ārā.
Vida Press
Kosmonautikas dienā – 12 interesanti fakti par kosmosu Kosmonautikas dienā – 12 interesanti fakti par kosmosu   (30)
Cilvēki, kas neuzkāpa uz Mēness: 45 gadi kopš 'Apollo 13' katastrofas Cilvēki, kas neuzkāpa uz Mēness: 45 gadi kopš 'Apollo 13' katastrofas   (11)
10 populāras filmas, kas saistītas ar Marsu un marsiešiem 10 populāras filmas, kas saistītas ar Marsu un marsiešiem  
Pirmais no kosmosa publicētais selfijs Pirmais no kosmosa publicētais selfijs  
Mākoņi latviešiem nozaga Zvaigžņu lietu Mākoņi latviešiem nozaga Zvaigžņu lietu  
Septiņi lielākie meteorīti, kas atrasti uz mūsu planētas Septiņi lielākie meteorīti, kas atrasti uz mūsu planētas  
Pirmo reizi no Marsa virsmas iemūžināts Saules riets Pirmo reizi no Marsa virsmas iemūžināts Saules riets  
Kā mājas apstākļos uzņemt bildes, lai izskatās pēc planētām Kā mājas apstākļos uzņemt bildes, lai izskatās pēc planētām   (1)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.