02.11.2017
18:32
2
18:32
Luters makaronos – zaimošana, ceļš uz pašizziņu vai vienkārši pasta?
Mēs visi zinām, ka 1517. gada 31. oktobrī pie Vitenbergas Universitātes kapelas durvīm pienaglotās tēzes kļuva par vienu no cilvēces būtiskākajiem notikumiem, aptverot tādas jomas kā ekonomika, labklājība, vērtību sistēma, demogrāfija un daudzas citas. Taču pēc 500 gadiem Luters ir seja ne tikai reformācijai, bet arī acīmredzot kulinārijas precēm. Piemēram, makaroniem.
1
Foto: Jānis Vīksna
2
Foto: Jānis Vīksna
3
Foto: Jānis Vīksna
4
Foto: Jānis Vīksna
5
Foto: Jānis Vīksna
6
Foto: Jānis Vīksna
7
Foto: Jānis Vīksna
8
Foto: Jānis Vīksna
9
Foto: Jānis Vīksna
10
Foto: Jānis Vīksna