Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu

Latvijas populārākais hokeja klubs Rīgas 'Dinamo' zaudējis pat teorētiskas izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā. Tas, protams, ir skumji, taču nevajag nokārt degunus un piedalīties karstasinīgāko fanu rituālos, kuros tiek dedzināti ārzemju spēlētāju krekli un pielūgta galvenā latviešu dievība - Baldera nūja, kas ir ekvivalents Tora veserim. Katra ķeza ļauj intensīvāk piedomāt pie lietām, kas ar steigu jāmaina vai jāuzlabo, lūk, daži ieteikumi kluba vadībai.
Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu
1
Kluba vadībai nekavējoties jāizvirza ultimāts KHL prezidentam! Ir jāpieprasa vismaz astoņu Āzijas komandu iekļaušana līgā, jo visiem zināms, ka hokejs šajā kontinentā ir tikpat augstā līmenī kā futbols Latvijā. Tas vairotu iespējas tikt pie viegliem punktiem. Vēlamās valstis - Ķīna, Ziemeļkoreja, Indija, Bruneja, Kambodža, Jemena, Šrilanka un Singapūra.
LETA


Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu
2
Lai gan ievadā minējam, ka nevajadzētu paniski mesties pie svētās Baldera nūjas pielūgšanas, tomēr ir viena dievība, kas varētu būt kā radīta, lai ar savām spējām paskubinātu ‘Dinamo’ puišus. Stāsts ir par nu jau nojauktās Rīgas Sporta pils gariņu, kurš līdz ar halles likvidāciju kļuva par bezdarbnieku un šobrīd piestrādā gadījuma darbus Bufalo apriņķī. Šajā hallē radās latviešu hokeja leģendārākie stāsti, tieši pateicoties pils gariņam. Ir laiks viņu pieņemt štatā.
LETA


Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu
3
Komandas garu var atdzīvināt arī vizuālās pārvērtības, piemēram, jauni formastērpi. Par kluba galveno dizaineri tiks iecelta Agnese Kleina, kuras inovatīvie dizaini izpušķos (laikam arī burtiski) komandas vizuālo tēlu un, ja nepalīdzēs uzvarēt kausu, tad vismaz iekļūs modes žurnālos.
LETA


Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu
4
Visi būs pamanījuši, ka kluba fani ir vieni no skaļākajiem, uzkrītošākajiem, patriotiskākajiem un entuziastiskākajiem faniem pasaulē, taču ar viņu atbalstu ir bijis par maz. Tāpēc ierosinām izveidot fanu klubu fanu klubam. Tieši tā, mums būs nepieciešams ‘Dinamo’ fanu klubs, kas atbalstīs hokejistus un ‘Dinamo fanu kluba’ fanu klubs, kas atbalstīs kluba atbalstītājus, lai viņi neslinkotu un būtu uzdevumu augstumos.
LETA


Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu
5
Beidzot jālikvidē jēdziens ‘Dinamo’. Šim vārdam nav nekāda sakara ar latvisko dzīves ziņu, kas lieliski atspoguļojas turnīra tabulā. ‘Dinamo’ steidzami jāaizstāj ar vārdu ‘Stārķis’, kas latviešiem ir krietni mīļāka parādība. Tas arī lieliski izskatītos izbraukuma spēlēs, kur komandai būtu gaišas formas, kas simbolizētu balto stārķi, taču mājas spēles tumšas, kas simbolizētu melno stārķi. Nevar piemirst, ka pēc Fen Šui stārķis ir veiksmes simbols.
LETA


Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu
6
Par galveno kluba treneri nozīmēt šamani no Kongo, līdzīgi kā savā laikā uz ‘Rīgai 800’ svētkiem tika noalgots ‘mākoņu stumdītājs’. Ar dažādu netradicionālu, ezotērisku un homeopātisku paņēmienu arsenālu šamanis parūpētos par klubam nepieciešamajām uzvarām.
LETA


Ģeniālas idejas, kā Rīgas 'Dinamo' padarīt par labāko komandu
7
Galvenā trenera (šamaņa) asistenti būtu tikai stilīgākie Rīgas dzīvesstila vēstneši – Kašers, Deniss Ševeļovs un Jaroslavs Barišņikovs. Kāpēc? Kontrastam! Šamanis sevī ieskauj visu šķīsto un dabisko, taču šie puiši parūpēsies, lai komanda nekļūst pārāk apgarota un ik pa laikam to nogādās dzeltenajās lapās, viesnīcu ballītēs un apšaubāmu režisoru amatieru filmās, tā radot teicamu līdzsvaru.
LETA
Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā   (14)
Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem? Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem?   (1)
Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus Sazvērestības teorijas, kuru mērķis ir kontrolēt Latvijas iedzīvotājus   (25)
Kā patiesībā atbildēt uz darba intervijas jautājumiem Kā patiesībā atbildēt uz darba intervijas jautājumiem   (6)
Piecpadsmit cilvēku tipi, kurus satiksi Vecrīgā Piecpadsmit cilvēku tipi, kurus satiksi Vecrīgā   (6)
Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai Senlatviešu metodes straujai dzīves uzlabošanai   (4)
10 piemēri, kā nekad nevajadzētu uzvesties naktsklubā 10 piemēri, kā nekad nevajadzētu uzvesties naktsklubā   (11)
Daži noslēpumi, kā mūs māna gandrīz visos lielajos veikalos Daži noslēpumi, kā mūs māna gandrīz visos lielajos veikalos   (10)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.