Revolūcija medicīnas pasaulē: Atrasti pieci veidi, kā apmānīt nāvi

Latvijas Ārstu biedrības prezidents Pēteris Apinis nācis klajā ar viedokli, kurā pauž šādu nostāju - mūsu mērķis nav aizliegt smēķēt mašīnās, mūsu mērķis ir aizliegt smēķēt Latvijā! Šajā publikācijā Apinis kareivīgi nostājas pret tabakas izstrādājumiem, norādot, ka tie nogalina cilvēkus, īpaši latviešus. Tā jau runā, ka tabakai ir tendence izraisīt saujiņu slimību, kuras nogalina cilvēkus, īpaši latviešus, kas vēl tik ilgi varētu maksāt nodokļus. Bet tā ir tikai viena, maza un nebūtiska daļa no tā, kas mūs slaktē, tāpēc aicinām viņu tikpat karsti iestāties par sekojošo lietu aizliegšanu, kas ir vēl lielāks posts par tabaku. Mūsu mērķis nav aizliegt saslimšanu, mūsu mērķis ir aizliegt nāvi Latvijā.
Revolūcija medicīnas pasaulē: Atrasti pieci veidi, kā apmānīt nāvi
1
Valstij nekavējoties jāaizliedz jebkādas slimības, īpaši vēzi. Līdzīgi kā dažāda tipa narkotikas tiek klasificētas bīstamības grupās, tāpat ir arī jādara ar slimībām, jo tās īpaši novājina latviešus. Piemēram, iesnas pielīdzinātu marihuānai un par to uzglabāšanu nelielos apjomos būtu administratīvais sods. Par izplatīšanu – naudas sods, kriminālā atbildības un brīvības atņemšana līdz noteiktam laikam. Vēzis būtu klasificējams vienā grupā ar heroīnu, tātad vēža slimniekiem tiktu piespriests visbargākais sods.
Vida Press


Revolūcija medicīnas pasaulē: Atrasti pieci veidi, kā apmānīt nāvi
2
Populārākais nāves iemesls valstī ir sirds un asinsvadu slimības. Tās ir savā starpā cieši saistītas, tāpēc mums jāiznīcina ļaunums tā saknē – asinsvados. Šis infekciju un slimību perēklis nekavējoties jāizņem no mūsu organismiem, lai tas beidz parazitēt mūsu veselību. Nost ar asinsvadiem! Latviešiem nevajag asinsvadus!
Vida Press


Revolūcija medicīnas pasaulē: Atrasti pieci veidi, kā apmānīt nāvi
3
Viens no izplatītākajiem nāves cēloņiem, īpaši latviešiem, ir ar auto saistīti negadījumi. Mēs nedrīkstam uzņemties nekādu risku, tāpēc ir jāpāriet uz videi un veselībai draudzīgāku pārvietošanās līdzekli – kājām. Nekādas automašīnas, nekādi velosipēdi, nekādi zirgi un karietes. Valsts ir maza, visu var izstaigāt.
Vida Press


Revolūcija medicīnas pasaulē: Atrasti pieci veidi, kā apmānīt nāvi
4
Gaisā klejo neaptverams skaits slikto mikrobu, kas to vien grib, kā ieperināties mūsu organismos, tos nomocīt un gavilēt, kad iestājas nāve. Šāda mikrobu patvaļa ir iespējema tikai tāpēc, ka Latvijā ir nesakārtota likumdošana. Ja mēs ar steigu pasludināsim slikto mikrobu aizliegumu valstī, mēs varēsim tos izvest ātri un veikli kā savulaik PSRS armijas paliekas. Tas ļoti atvieglos cilvēku nemiršanu. Mikrobu izvešana ir tikai puse darba, jo arī mikrobu vidū pastāv migrācijas jēdziens. Latvijai ievērojami jāattīsta robežu sargāšanas metodes, lai mūsu valstī neieceļotu nelegālie baciļi.
Vida Press


Revolūcija medicīnas pasaulē: Atrasti pieci veidi, kā apmānīt nāvi
5
Nāve. ASV un Lielbritānijas vadošo zinātnieku komanda 2016. gada martā konstatēja, ka nāve visbiežāk iestājas nāves dēļ, īpaši latviešiem. Nekas uz šīs planētas nenogalina cilvēkus tik daudz kā nāve, arī latviešus, varētu pat apgalvot - jo īpaši latviešus. Tieši tāpēc mums lietas jāuztver nopietn, nav ko aušoties ar cigarešu nosodīšanu kā naivai 8.C klases audzinātājai, bet ar steigu jāatceļ nāve.
Vida Press
Dzīvosim labāk: 7 vienkārši ieteikumi iesācējiem, kā izvairīties no nodokļiem Dzīvosim labāk: 7 vienkārši ieteikumi iesācējiem, kā izvairīties no nodokļiem   (15)
Septiņas pazīmes, kas liecina, ka viņš ir latentais gejs Septiņas pazīmes, kas liecina, ka viņš ir latentais gejs   (46)
Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu Alternatīvi veidi, kā iztērēt 'Positivus' budžetu   (2)
'Skats.lv' rekomendē: Desmit labākie siltās sezonas auto līdz 1000 eiro 'Skats.lv' rekomendē: Desmit labākie siltās sezonas auto līdz 1000 eiro   (15)
'Skats.lv' aptauja: Kuri bezjēdzīgi priekšmeti tevi padara gudrāku 'Skats.lv' aptauja: Kuri bezjēdzīgi priekšmeti tevi padara gudrāku  
Kā patiesībā atbildēt uz darba intervijas jautājumiem Kā patiesībā atbildēt uz darba intervijas jautājumiem   (6)
Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem? Ko dietologi tev nestāsta par burgeriem?   (1)
Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā Ko katrs vīrietis vēlas piedzīvot gultā   (14)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.