Foto: DELFI
No dažādu īpatņu uzmācīgiem un brīžiem pat nepatīkamiem uzmanības apliecinājumiem cieš ne tikai ārzemju šovbiznesa zvaigznes, bet arī Latvijā populāras personas – aptuveni gadu kāds atraidīts pielūdzējs bojā Dailes teātra aktrises Aijas Dzērves (attēlā) dzīvi.

Aizvadītajā nedēļā aktrise piedzīvojusi nepatīkamu pārsteigumu - atgriežoties savās mājās Teikas mikrorajonā, viņa secinājusi, ka dzīvokļa durvis aplietas ar degšķidrumu un aizdedzinātas, bet augusta vidū pagalmā aizsvilināta viņai piederoša automašīna.

Par abiem nodarījumiem aktrise vērsusies policijā, kur sākts kriminālprocess, bet Dzērve raidījumam Degpunktā (skat. video) atklājusi, ka nojauš, kurš varētu būt vaininieks.

Aptuveni pirms gada viņai uzmanību sācis izrādīt kāds vīrietis, bet aktrise viņam paziņojusi, ka šīm attiecībām nav nākotnes, jo aktrise uz pielūdzēja jūtām atbildēt nespēj. Tas vīrieti ļoti sadusmojis.

"Viņš bija ļoti aizvainots. Visu gadu no dažādiem telefoniem pienāca zvani un dažādas īsziņas. Arī rupjas īsziņas. Pēc gada, kad tas ir turpinājies, man nodega mašīna," raidījumam stāstījusi aktrise.

Pēc tam, kad pagājušajā nedēļā aizdedzinātas arī aktrises dzīvokļa durvis, viņa saņēmusi īsziņu. "Pēc tam telefonā atradu īsziņu, kas apliecina, ka šie notikumi ir saistīti, kas arī ir diezgan uzskatāmi. Un to, ka persona, kas īsziņas sūtīja, ir pie vainas abos notikumos," atzinusi Dzērve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!