Foto: Vida Press
Visai neparastā nāvē gājis bojā pazīstamais amerikāņu fitnesa treneris un aktieris Gregs Plits (attēlā) – viņš miris, piedaloties enerģijas dzēriena reklāmā, kur saskaņā ar scenāriju viņam kā Supermenam bija jāapdzen braucošs vilciens.

Traģēdija notikusi nelielajā Kalifornijas štata pilsētiņā Bērbankā. Viņa nāve sākotnēji klasificēta kā nelaimes gadījums, taču vēlāk policija savu viedokli mainījusi un lieta tiks izmeklētā sīkāk.

Noskaidrojies, ka 37 gadus vecais Plits piedalījies enerģijas dzēriena reklāmā, un viņam gluži kā Supermenam bija jānodemonstrē triks - jāaizbēg no braucoša vilciena sastāva.

Negadījums ir nofilmēts, taču pagaidām to analizē vienīgi policija, taču tradicionāli ir pieņemts, ka kāds no policijas šādus video par bargu naudu pārdod tabloīdiem.

Kā, atsaucoties uz aculiecinieku vārdiem, vēsta ārvalstu mediji, Plits neesot reaģējis uz mašīnista brīdinošajiem signāliem un līdz pēdējam brīdim izmisīgi skrējis pa sliedēm, kur arī pakļuvis zem vilciena riteņiem.

Amerikā Plits pazīstams pēc televīzijas kanāla Bravo televīzijas programmas Work Out, taču filmējies arī dažās pazīstamās filmās - Booby (2006), The Good Shepherd (2006), Grudge Match (2013) un citās.

Viņš filmējies arī trillerī Terminator Salvation (2009), kur tēloja hibrīdcilvēku, taču filmas galīgajā montāžā kadri ar viņa piedalīšanos ir izgriezti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!