Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Priekpilnus jaunumus plašākai sabiedrībai izpaudis 69 gadus vecais amerikāņu aktieris Ričards Gīrs un viņa laulātā draudzene, spāņu publiciste Alehandra Silva (abi attēlā) – viņu ģimenē gaidāms pieaugums.

35 gadus vecā Alehandra, kura par Gīra kundzi kļuva šopavasar, svētdien, 16. septembrī, "Instagram" tīklā publicējusi foto, kurā viņas un aktiera vēl nedzimušais mazulis saņem svētību no Dalailamas.

Kā norādījusi Gīra laulātā draudzene, viņa un vīrs vispirms vēlējušies saņemt svētību no Dalailamas un tikai pēc tam priekpilnos jaunumus paziņot visai pasaulei.

Kā vēsta izdevums "The Telegraph", Gīrs jau daudzus gadus ir pārliecināts budists. Ar Alehandru, kura ir viņa trešā sieva, aktieris pēc četrus gadus ilgām attiecībām apprecējās šī gada aprīlī Madridē.

Aktiera pirmā sieva bija modele Sindija Krouforde, bet otrā – modele Kerija Louela, ar kuru Gīrs bija oficiāli precējies no 2002. līdz 2016. gadam.

Gīram no otrās laulības ir jau pilngadību sasniedzis dēls Homērs Džeimss. Arī Alehandrai no iepriekšējām attiecībām ir dēls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!