Foto: Vida Press

Šī gada "Zelta globusa" balvas ceremonija bija īpaša ar to, ka pasākuma apmeklētāji pieturējās pie vienota ģērbšanās stila – lai paustu atbalstu sievietēm, kuras cietušas no seksuālas uzmākšanās un vardarbības, lielākā daļa dāmu bija izvēlējušās melnus tērpus. Tomēr arī šoreiz atradušās tādas, kas klaji pārkāpušas noteikumus.

Par vienu no ceremonijas apspriestākajām viešņām kļuvusi amerikāņu aktrise Blanka Blanko, kura, tā vietā, lai solidarizētos ar citiem un protestētu pret seksuālo vardarbību, izmantojusi kārtējo iespēju padižoties ar vizuālajiem dotumiem.

36 gadus vecā aktrise pilnībā ignorējusi aicinājumu tērpties melnā un uz ceremoniju ieradusies vīna sarkanā vakarkleitā. Turklāt skatienus piesaistījusi ne tikai tērpa krāsa, bet arī iesapidīgais dekoltē izgriezums un dziļais šķēlums, kas sniedzies līdz pat gurnam.

Tā kā lielākā daļa viesu šoreiz bija ģērbušies viscaur melnā, Blanka uz pārējo fona izcēlās kā baltais zvirbulis. Taisnības labad arī jāsaka – šoreiz daiļaviņas rīcība nav bijusi pārāk prātīga. Ārzemju stila eksperti aktrisi asi kritizējuši un nosodījuši viņas tērpa izvēli, kas, daudzuprāt, bijusi klaja necieņas izrādīšana.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!