Foto: DELFI

Sabiedrībā zināmu cilvēku attiecību līkloči interesē daudzus, un pērnā gada rudenī pastiprinātu uzmanību izpelnījās mīlas trīsstūris starp par vienu no seksīgākajiem latviešu vīriešiem vairākkārt atzīto aktieri Andri Buli, viņa sievu Ilzi un daiļo dejotāju Lieni Skulmi – atklājās, ka Bulis vairākus gadus krāpis savu laulāto draudzeni. Tagad viņš paziņojis, ka rūgti nožēlo sānsoli.

Par to, ka starp Skulmi un Buli uzplaukušas romantiskas jūtas, mēļoja jau sen, bet neviens no iesaistītajiem šīs baumas nekomentēja. Savukārt pērn abu romāns nāca gaismā. Liene publiski apstiprināja, ka trīs gadus viņa un Andris dzīvojuši kopā. Tiesa, aktieris lieki nekavējās – viņš atgriezās pie ģimenes. Savukārt janvārī Ilze laida pasaulē abu kopīgo otro bērnu.

Pēc publiskā skandāla Skulme paziņoja, ka "man nevajag tādu vīrieti", un tagad savu nostāju paudis arī Bulis. Šonedēļ izdevumā "Ieva" publicēta aktiera grēksūdze.

"Kad sākās attiecības, par kurām esmu saņēmis tik daudz nosodījuma, manā ģimenē bija dziļa krīze. To es tagad apzinos – mana problēma ir mans straujais raksturs, pārsteidzīgie lēmumi. Tā vietā, lai risinātu problēmu, es sievai atcirtu: "Tev ir grūti ar mani dzīvot kopā? Es tev to nespiežu darīt! Pilna pasaule ar vīriešiem, dzīvo ar kādu no viņiem!"

Es aizgāju no ģimenes, īrēju atsevišķu dzīvokli, ar sievu bijām ļoti tuvu tam, lai šķirtos. Tagad man ļoti grūti pieņemt to, cik vieglprātīgi esmu izturējies. Un tad nāca tās otras attiecības – sākumā man lūdza palīdzību, un es biju gatavs palīdzēt un aizstāvēt," stāstījis Bulis.

Aktieris atzinis, ka viņā ir daudz kompleksu un neatrisinātu jautājumu. Savukārt attiecībās ar Lieni viņš kļuvis par cilvēku, kurš mīl ar ausīm – viņam bijis patīkami dzirdēt uzslavas, ka viņš ir talantīgs, un tas, ko viņš dara, ir vajadzīgs.

"Draugi mani toreiz brīdināja, ka es izvēlos nepareizu ceļu, ka es tajā iestigšu, taču es neko no tā nedzirdēju un ar vienu rokas vēzienu parādīju, kurp viņiem doties..." sacījis Bulis.

Tiesa, viņš tomēr atzinis, ka, iespējams, savai mīļākajai devis veltas cerības. "Kad bēdz no savas pagātnes un dodies jaunajā dzīvē, tu nesaki, ka tas ir par piecdesmit procentiem. Jā, tā bija mana kļūda, vēl jo vairāk tāpēc, ka visai ātri sapratu – tur nekā nebūs. Kad metos jaunajās attiecībās, es pats sev meloju, mēģināju pārliecināt, ka šeit gan mani sapratīs. Tā vietā, lai godīgi otram pateiktu: piedod, bet man ir ģimene," skaidrojis Bulis.

Tāpat aktieris sapratis, ka viņš nevis atzinis savas kļūdas, bet gan bēdzis no tām. "Tas vien, ka sievai pateicu, lai meklē sev kādu citu, bija uzskatāms piemērs tam, ka es pats ar sevi netieku galā. Un tad sevi mānīju ar to, ka citai sievietei liekos lielisks," intervijā teicis Bulis.

Aktieris atzinis, ka viņam nekad nebija nodomu veidot ar Lieni jaunu ģimeni. "Es atzīstu, ka mana vaina ir tā, ka otrai sievietei varētu būt devis veltas cerības, lai gan man nekad nebija domas ar viņu veidot jaunu ģimeni. (..) Mani ļoti aizskāra presē lasītais, ka es šīs sievietes bērniem esmu kļuvis kā tēvs. Tad sanāk, ka īstais bērnu tēvs ir tik slikts cilvēks un tik slikts tēvs, ka viņš bērniem neeksistē. Bet tā nav!

Es zinu, ka viņš ir un par visiem rūpējas. Savukārt es nevaru uzņemties atbildību par to, par ko negribu uzņemties.

Mūsu attiecības sākās ar to, ka es vienkārši palīdzēju. (..) Mana kļūda bija tā, ka šo sarkano līniju nenovilku pietiekami laicīgi. Šīs attiecības nebija stāsts par mīlestību, jo tad es būtu šķīries, bet es to neizdarīju," skaidrojis aktieris.

Bulis visu ir pārdomājis un atgriezies atpakaļ pie sievas. Tiesa, viņš arī saprot, ka sievai Ilzei nebūs viegli visus pāridarījumus aizmirst un piedot. "Pat tad, ja viņa to man nekad nepateiks, notikušais nekur nebūs izdzisis. Būs brīži, kad viņa nenoturēsies un man to atgādinās. Un man nebūs tiesību teikt: ja tev nepatīk, tad ej pie cita," sacījis Bulis.

Attiecības ar sievu palīdzējis sakārtot arī skaists pavērsiens – divpadsmit gadu laikā, kopš pasaulē nāca pāra pirmdzimtais dēls Markuss, vecākiem nebija izdevies viņam sagādāt māsiņu vai brālīti. Savukārt 1. janvārī piedzimusi meitiņa Alise, kur Bulis nodēvējis par "brīnumiņu".

"Kad dzirdu, ka esmu aizgājis atpakaļ pie sievas bērnu dēļ, es pasmaidu, jo neviens jau labāk par mani nezinās, kā manu dzīvi nodzīvot," intervijā žurnālam "Ieva" skaidrojis aktieris.

Bulis paudis apbrīnu par savas sievas izturību, savukārt attiecības ar Lieni nodēvējis par vieglprātīgu sakaru, kas nebūt nav ildzis trīs gadus. Viņš uzsvēris, ka šīs attiecības bijušas periodiskas.

"Man tagad ir milzīgs kauns pret savu ģimeni. Visas tās vērtības, ko viņi desmit gadu laikā man bija devuši, – uzticību, ticību, gaidīšanu, pieņemšanu, sadzīvošanu – es biju uztvēris ne tikai kā pašsaprotamu, bet uzskatīju, ka viņiem visu laiku man jāpielāgojas. Un to visu, kas man bija dots, kādā brīdī, kad noticēju ilūzijai, biju gatavs iemainīt pret kaut ko ļoti zemu un seklu," savās pārdomās dalījies Bulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!