Foto: DELFI
Otrdienas, 16. oktobra, vakarā Dailes teātrī norisinājās aktiera Andra Bērziņa (attēlā centrā) jubilejas svinības – lai gan Bērziņam 60 gadi apritēja jau jūlija izskaņā, lielās svinības notika tikai tagad.

Jau pēcpusdienā teātrī pulcējās aktieri un teātra mīļotāji, lai būtu klāt Bērziņa dzīvesbiedres Lenvijas Sīles grāmatas Dailes teātra sestā studija. Paralēlā pagātne atvēršanas svētkos, bet vakarā jubilārs visus priecēja ar īpašu koncertprogrammu.

Tās ietvaros uz skatuves kāpa Harijs Spanovskis, Jānis Paukštello, Ieva Pļavniece, Ilze Ķuzule-Skrastiņa un citi Dailes teātra aktieri, bet dziedātāju pavadīja Raimonda Paula vārdā nosauktais ceremonijorķestris Aināra Vildes vadībā.

Pēc koncerta jubilārs un viņa sveicēji pulcējās Dailes teātra foajē, kur svinības turpinājās jau krietni neformālākā gaisotnē - tika baudīts gan gards mielasts, gan grieztas dejas.

Sumināt populāro aktieri šajā vakarā bija ieradies arī krietns bariņš sabiedrībā zināmu cilvēku - Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, bijušais politiķis Kārlis Leiškalns, Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis ar kundzi, eksprezidents Valdis Zatlers ar sievu, eksministre Tatjana Koķe, Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis un daudzi citi teātra un Bērziņa talanta cienītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!