Foto: DELFI
Beidzot noslēgusies pazīstamā aktiera Andra Bērziņa divarpus gadus ilgā tiesāšanās ar nu jau bijušo sievu Lenviju Sīli. Abu laulība šķirta, taču brīva vīrieša statusu aktieris ilgi baudīt nedomā – viņš jau pošas precībām ar mākslinieci Inesi Gūtmani (laimīgais pāris attēlā).

Kā žurnālam Kas Jauns atklājis pats Bērziņš, ilgstošās tiesāšanās noslēgums viņam bijis reizē kā atvieglojums un jaunu kreņķu avots. Atvieglojums, jo divarpus gadus ilgusī tiesāšanās beidzot galā un sen izjukusī laulība šķirta oficiāli. Taču jaunus kreņķus radījis tiesas lēmums, ka aktierim bijušajai sievai nu ik mēnesi jāmaksā 170 eiro liela uzturnauda.

Papildus rūgtumu radījusi nu jau šķirtā pāra meitas aktrises Marijas Bērziņas liecība tiesā. Aktieris uzskata, ka Sīles pieaicinātā abu meita apzināti maldinājusi tiesu, stāstot, kā māte laulības laikā rūpējusies par tēvu.

Bērziņš spriež, ka bijusī laulene par viņu nevis rūpējusies, bet gan gluži otrādi - veicinājusi viņa veselības pasliktināšanos. Pārtraucot kopdzīvi, aktieris sievai atstājis dzīvokli ar apmaksātu īri 2000 eiro apmērā un veiktiem komunālajiem maksājumiem. Bērziņš uzskata, ka ar to finansiālā ziņā pietiek, tāpēc gatavojas lēmumu pārsūdzēt.

Par spīti visām šīm nebūšanām populārais aktieris nenokar galvu un jau pošas priecīgam notikumam. Kā ziņo Kas Jauns, jau pēc dažiem mēnešiem Bērziņš gatavs atkal iestūrēt laulības ostā, beidzot pa īstam apprecot mākslinieci Inesi Gūtmani, kuru mākslinieks jau vairākus gadus nekautrējas publiski slavēt un apjūsmot par neskaitāmajām labajām īpašībām. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!