Foto: Vida Press
Seriāla "Beverly Hills, 90210" ("Beverlihilsa") slavas gados tā fanes bija sadalījušās divās nometnēs – vienas apjūsmoja glīto un prātīgo Brendonu, kuru atveidoja Džeisons Prīstlijs, savukārt otras savā istabā pie sienām kāra plakātus ar slikto puisi Dilanu, kura lomā iejutās smukulītis Lūks Perijs.

Laiks nestāv uz vietas, un Perijam 11. oktobrī jau apritēs 52 gadi. Lai gan viņa aktiera karjera nav sasniegusi žilbinošas virsotnes un vainagojusies ar zvaigzni Holivudas slavas alejā, Lūkam tomēr veicies krietni labāk nekā citiem viņa kolēģiem no "Beverlihilsas".

Lai gan Dilana tēls joprojām ir un paliek Perija nozīmīgākā mūža loma, vietnē "IMDb" publiskotā informācija liecina, ka arī pēc seriāla "Beverlihilsa" beigām viņš nelielās lomiņās turpinājis filmēties dažādos TV projektos.

Tāpat arī Perijs ierunājis pats sevi vairākos populāros animācijas seriālos, piemēram, "The Simsons"("Simsoni"), "Johnny Bravo" ("Džonijs Bravo") un citos.

Savukārt Perija lielā atgriešanās seriālu apritē bija 2017. gada janvārī, kad plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegta amerikāņu pusaudžu seriālu drāmas "Riverdale" pirmā sezona.

Seriāls ir balstīts uz "Archie Comics" komiksu varoņu baisi raibajiem piedzīvojumiem, un Perijs tajā atveido Fredu Endrūsu – galvenā varoņa Ārčija tēvu.

Seriāls pusaudžu vidū iemantojis milzu popularitāti, un oktobrī pirmizrādi piedzīvos tā trešā sezona, kurā atkal būs redzams arī Perijs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!