Foto: Reuters/Scanpix
Par britu aģenta 007 kino sāgas jeb "bondiānas" 24. epizodes Džeimsa Bonda meiteni izvēlēta 29 gadus vecā franču aktrise Lea Seidū (attēlā), kura jau esot parakstījusi kontraktu ar filmas producentiem.

Tādējādi Seidū pievienojas jau apstiprinātajam aktieru ansamblim - Ralfam Feinsam, Benam Višovam, Naimo Harisai un, protams, Bonda lomas atveidotājam Danielam Kreigam.

Pagaidām filmai vēl nav nosaukuma - tā figurē kā Bond 24, bet zināms, ka tās pirmizrāde notiks 2015. gada 6. novembrī. Jaunās filmas režisors ir Sems Mendess, kurš uzņēma arī iepriekšējo filmu Skyfall.

Lea Seidū plašākai publikai ir pazīstama pēc lesbiešu drāmas Adeles dzīve, par ko viņa 2013. gadā saņēma Kannu kinofestivāla "Zelta palmas zaru".

Taču aktrise filmējas jau kopš 2006. gada, un starp citām pazīstamām filmām minamas Skaistule un briesmonis, Pusnakts Parīzē, Robins Huds, Bēdīgi slavenie mērgļi, Viesnīca "Diženā Budapešta" u.c.

Iepriekš Bonda meitenes lomā iejutušās tādas aktrises kā Sofija Marso, Eva Grīna, Olga Kuriļenko, Džemma Artertona, Denīze Ričardsa, Ursula Andresa, Kima Beisingere un daudzas citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!