Foto: Vida Press

Šonedēļ tapa zināms, ka Holivudas aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits pēc aptuveni diviem laulībā nodzīvotiem gadiem šķirsies. Uzvirmojušas runas, ka ģimene pajukusi, jo pārim bijuši pārāk atšķirīgi uzskati, kā būtu jāaudzina bērni.

Prasību šķirt laulību pirmdien iesniedza Džolija, kā oficiālo iemeslu minot "ģimenes veselību". Mediju rīcībā nonākusi informācija, ka aktrise vēlas pilnas aprūpes tiesības par abu sešiem bērniem.

Vēl jo netīrāku šķiršanās skandālu dara fakts, ka pret Pitu esot ierosināta izmeklēšana par vardarbību pret paša bērniem. Tiesa, to, ka aktieru pāra atvases nav nekādi zelta gabaliņi, medijiem apstiprinājušas arī vairākas auklītes.

Pāris ir kopā aptuveni 12 gadus, un pats Pits savas kuplās ģimenes ikdienu savulaik salīdzinājis ar filmā "One Flew Over The Cuckoo's Nest" ("Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu") redzamajām ainām. Kinolentes darbība norisinās psihiatriskajā slimnīcā.

Tāpat viņš nekad nav slēpis, ka mājās no agra rīta līdz vēlam vakaram valda haoss, tracis un liels skaļums. Arī auklītes, kuras savulaik rūpējušās par aktieru atvasēm, medijiem apstiprinājušas, ka Džolijas un Pita bērni ir nevaldāmi un izlaisti.
Foto: AP/Scanpix
Tiesa, Pits esot tas, kurš uzskata, ka bērniem jāievēro disciplīna, tiem jāklausa savus vecākus un jāievēro noteikumi, taču Džolijas viedoklis krasi atšķiroties, un tieši viņas brīvo uzskatu dēļ bērni esot pamatīgi izlaisti.

Džolija esot pārāk pielaidīga pret bērniem un tic visam, ko dēli un meitas saka, tāpēc atvases veikli iemanījušies aptīt mammu ap pirkstu.

Kāda auklīte izdevumam "Touch" pastāstījusi, ka bērni savā starpā nemitīgi kaujoties un vicinot dūres. Pits un Džolija gluži vienkārši nespējot kontrolēt savus lolojumus – atvases pilnībā ignorē vecāku teikto.

Bērni nekad neejot gulēt noteiktajā laikā, un nakts vidū pāra atvases jož pa māju un traucē naktsmieru saviem vecākiem.

Izdevuma "The Daily Mail" rīcībā nonākusi informācija, ka Pits un Džolija savulaik algojuši sešas auklītes – katram bērnam pa vienai. Tiesa, pēdējā laikā dēlu un meitu uzraudzīšanā iesaistījies arī Andželīnas brālis Heivens, kā arī vairākas papildus auklītes un privātskolotāji.

Tiesa, pat prāvais palīgu pulks nespēj savaldīt kinozvaigžņu bērnus. Tiek lēsts, ka, ja Džolija nebūtu tik pielaidīga pret bērniem un kategoriska savos uzskatos pret Pitu, iespējams, dēli un meitas nebūtu tik nepaklausīgi.
Foto: AFP/Scanpix
Auklītes stāstījušas, ka Džolija esot gatava izpildīt katru savu bērnu iegribu. Tā, piemēram, adoptētais dēls Medokss deviņu gadu vecumā jau pagaršojis vīnu un reibumā pa vienu no ģimenes īpašumiem pārvietojies ar transportlīdzekli.

Tāpat Džolija savulaik intervijās jūsmojusi, ka Medoksam sešu gadu vecumā parādījusies interese par ieročiem un karu, tādēļ viņa dēlu drīz vien aizvedusi uz veikalu nopirkt savu pirmo dunci. Aktrise skaidrojusi, ka viņai mamma pirmo tutenīti nopirkusi, kad viņa bijusi 12 gadus veca.

Pasauli savulaik arī satraucis fakts, ka Džolijas un Pita bioloģiskā meita – pirmdzimtā Šilo – tērpjas un izskatās kā zēns. Vecāki savulaik intervijās skaidrojuši, ka nevēlas ierobežot meitas personību.
Foto: AFP/Scanpix
Džolijas un Pita ģimenē aug seši bērni – apdoptētās atvases Medokss, Pakss un Zahara. Kā arī pāra bioloģiskie bērni – pirmdzimtā Šilo (attēlā) un dvīņi Vivjena un Nokss.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!