Foto: Vida Press

Satraucošu paziņojumu sniedzis populārais amerikāņu aktieris Bens Afleks (attēlā) – viņš publiski atzinies, ka nesen ārstējies no alkoholisma.

"Esmu pabeidzis ārstēšanos no alkoholisma. Tas ir kaut kas ar ko esmu saskāries jau agrāk un turpināšu tam stāties pretī. Es vēlos dzīvot ar pilnu krūti un būt labākais tēvs, kāds vien iespējams. Es gribu, lai mani bērni zina, ka nav jākaunas par to, ka tu vērsies pēc palīdzības, kad tev tā ir nepieciešama, un vēlos būt spēka avots visiem, kuriem nepieciešama palīdzība, bet ir bail spert pirmos soļus," trešdien, 15. martā, Afleks vēsta savā "Facebook" profilā.

Kinozvaigzne arī norādījusi, ka vēlas pateikt lielu paldies savai ģimeni un draugiem, tajā skaitā arī sievai un viņa trīs bērnu mātei Dženiferai Gārnerei, kura, neraugoties uz laulības krīzi un pašķiršanos, viņu atbalstījusi un rūpējusies par bērniem. "Šis bija pirmais solis no vēl daudziem citiem, kas būs jāsper ceļā uz atveseļošanos," norādījis Afleks.

Izdevums CNN vēsta, ka pēdējā reize, kad Afleks manīts kādā publiskā pasākumā, bijusi februāra izskaņā notikusī "Oskara" balvu ceremonija, kurā viņa brālis Keisijs Afleks saņēma balvu kā labākais aktieris.

Savukārt "Warner Bros." janvārī izplatīja paziņojumu, ka Afleks atteicies no režisora pienākumiem jaunākajā filmā par Betmenu.

Toreiz aktieris sacīja, ka to darījis, jo loma "pieprasa fokusēšanos, dedzību un vislabāko iespējamo sniegumu". "Ir skaidrs, ka nespēju abus šos darbus izpildīt tādā līmenī, kā no manis tas tiek prasīts," medijiem sacīja Afleks.

Tāpat jāpiemin, ka Aflekam cīņa ar alkohola atkarību nav sveša – arī gadsimtu mijā viņš uzsāka ārstēšanos, jo bija nonācis "zaļā pūķa" ķetnās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!