Foto: Vida Press

Holivudas spīdeklis Bens Afleks jau daudzus gadus cīnās ar alkohola atkarību, un jaunākie ārzemju ziņu virsraksti liecina, ka šonedēļ viņš devies ārstēties uz rehabilitācijas klīniku.

"Viņš meklē palīdzību. Viņš zina, ka viņam ir jāārstējas, un par to arī ir runājis ar draugiem," kāds anonīms avots pastāstījis izdevumam "People".

Tiek vēstīts, ka 46 gadus veco aktieri doties ārstēties pierunājusi viņa laulātā draudzene Dženifera Gārnere, ar kuru Afleks, lai gan kopā vairs nedzīvo, joprojām uztur ļoti draudzīgas attiecības. Jau vēstīts, ka pāris 2015. gada vasarā pēc desmit gadu ilgas kopdzīves paziņoja, ka pieņemts lēmums šķirties.

Kā liecina ārzemju medijos publicēti paparaci foto, Gārnere Afleku trešdien nogādājusi kādā ārstniecības iestādē Malibu, pa ceļam piestājot arī ātrās ēdināšanas restorānā.
Foto: Vida Press

Savukārt divas dienas pirms tam paparaci iemūžinājuši kadrus, kuros redzams, ka Aflekam uz mājām Losandželosā tiek piegādāta kaste ar alkoholu, kuru viņš pats arī saņēma no kurjera.

Vairāki aktiera draugi tabloīdiem pastāstījuši, ka Bens līdz šim darījis visu iespējamo, lai uzveiktu atkarību – viņš regulāri apmeklējis anonīmo alkoholiķu tikšanās, kā arī piekopis jogu un meditāciju. Tiesa, nesen viņš uzsācis romānu ar jauniņo "Playboy" modeli Šonu Sekstoni, un tad arī esot sākušās problēmas.

Zinātāji stāstījuši, ka 22 gadus vecā modele nesmādē vētrainu uzdzīvi, kas iet roku rokā ar alkohola lietošanu. Turklāt Sekstone pati intervijā "Playboy" nesen stāstījusi, ka viņas iecienītākais dzēriens esot burbons ar sodas ūdeni "visas dienas garumā".

Gārnere, kurai ar Afleku ir trīs kopīgi bērni, par aktiera jauno simpātiju neesot sajūsmā, tomēr viņas prioritāte šobrīd esot palīdzēt vīram izķepuroties no alkohola purva, lai viņš būtu spējīgs pienācīgi dalīt rūpes par abu kopīgajām atvasēm.

"Tas, ar ko Bens šobrīd tiekas, nav viņas prioritāte. Viņa tikai vēlas, lai Bens ir skaidrā un uz viņu var paļauties, dalot rūpes par bērniem," izdevumam sacījis kāds pietuvināts avots.

Pirmo reizi no alkohola atkarības Afleks ārstējās neilgi pēc gadsimtu mijas. Arī pērn pavasarī viņš publiski atzinās, ka atkal ārstējies klīnikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!