Foto: Mango

Aktieris Andris Bērziņš (attēlā) Līgo naktī devies pārgalvīgā braucienā - lai no UgunsGrēka aktieru koncerta Limbažos viņš paspētu nokļūt uz koncertu Rīgā, aktieris savu busiņu stūrējis uz 140 kilometriem stundā.

"Limbažos pasākums kaut kā pamatīgi ievilkās, vajadzēja paspēt laikā. Labi, ka policija pa ceļam negadījās," žurnālam Vakara Ziņas atklājis pazīstamais aktieris. Viņš neslēpis, ka, lai no koncerta Limbažos laikā paspētu uz uzstāšanos 11. novembra krastmalā Rīgā, viņš pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus un stūrējis ar ātrumu 140 kilometri stundā.

Nav noslēpums, ka Līgo svētki ir lieliska iespēja nopelnīt visiem skatuves māksliniekiem, un šo iespēju izmantojis arī aktieris, uzstājoties divos lielos svētku pasākumos. Vienīgā problēma - Jāņu nakts nav visai gara, bet pasākumi atrodas divās dažādās pilsētās. No Limbažiem uz Rīgu normālos apstākļos jābrauc apmēram pusotru stundu, bet Bērziņam Līgo vakarā nav bijis tik daudz laika - viņam šis ceļš bija jāmēro stundas laikā, ko aktieris arī paveica.

"Kas neriskē, tas nedzīvo Maiami!" sevi smejot attaisnojis Bērziņš un apstiprinājis, ka risks saistīts ar iespēju tikt pie naudiņas.

"Jūs, masu mediji, taču visu laiku sludināt, ka ir krīzes laiks! Nu lūk, bet tagad māksliniekiem ir radusies šāda iespēja!" par naudas pelnīšanu izteicies aktieris.

Pašlaik Bērziņš, kurš jau veiksmīgi atkopies pēc februārī piedzīvotajiem smadzeņu asinsrites traucējumiem, kopā ar kolēģi Hariju Spanovski filmējas jaunā Unas Celmas filmā, kas veidota pēc vēsturiskiem notikumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!