Foto: AP/Scanpix

Lai gan īru mūziķis Bono ir līderis vienā no pasaules slavenākajām grupām U2, viņš pat nedaudz apskaužot savas 23 gadus vecās meitas Evas Hjūsonas (attēlā) aktrises karjeru.

"Mans tētis tagad grib būt aktieris. "Ko tu domā, ja es filmētos kopā ar Bejonsu?" - viņš man prasīja. Bet es teicu: "Labāk jau nu turpini savu dienas darbu," intervijā žurnālam W Magazine smejoties stāstījusi aktrise.

Bono īstais vārds ir Pols Deivids Hjūsons, tāpēc arī meitai šis uzvārds. Pilnā vārdā jauno skaistuli sauc Memfisa Eva Sanija Deja (Saulainā Diena) Hjūsona.

Salīdzinoši nesen Eva piedalījās arī savās pirmajās modes skatēs, taču viņas pamatdarbs jau kopš 14 gadu vecuma ir aktiermāksla. (Abi vecāki gan sākumā bija pret šo izvēli.)

Pirmā lielā filma ar Evas piedalīšanos bija This Must Be the Place kopā ar Šonu Penu un Frensisu Makdormandu; vēl viņa filmējusies vienā no pēdējām nelaiķa aktiera Džeimsa Gandolfini filmām Enough Said.

Drīzumā uz ekrāniem iznāks arī Stīvena Soderberga uzņemtais mini seriāls The Knick, kurā galveno lomu spēlē Klaivs Ouvens.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!