Foto: AFP/Scanpix

Holivudas filmas Burn After Reading (Sadedzināt pēc izlasīšanas) zvaigznes Breds Pits un Džordžs Klūnijs (abi attēlā) jaunā britu sieviešu aptaujā atzīti par labākajām sieviešu kinoekrāna fantāzijām.

Prits un Klūnijs, kuri strādājuši kopā arī pie Oušena bandas filmu cikla, iekaroja visiekārojamāko slavenību virsotni aptaujā, ko veica kartupeļu čipsu kompānija McCain, lai reklamētu savu jauno produktu. Aptaujā, kurā piedalījās 3000 sieviešu, atklājās, ka ideālākā vieta viņu fantāzijas tuvībai ir zem ūdenskrituma kādā Karību jūras salā. Nākamās iecienītākās vietas ir baļķu māja kalnos un grezns viesnīcas augšstāva numurs.

Visvairāk sievietes vēlētos, lai viņas pavedina ugunsdzēsēji, kuriem seko mūziķi, piloti, ārsti un sportisti.

Starp slavenībām visiekārojamākie ir aktieri, no kuriem desmitniekā iekļuvuši Orlando Blūms, Džūda Lovs un Toms Krūzs.

Tomēr šajā sarakstā talantu šovu producents Saimons Kauels pārspējis skandalozo britu zvaigzni Raselu Brendu.

"Fantāzija ir lielisks ceļš, kā padarīt mūsu seksa un dzimumdzīvi krāšņāku. Sievietes erogēnā zona ir viņas prāts, tādēļ tā ir mūsu daļa, kam nepieciešams visvairāk vingrināšanas un uzmanības. Fantāzijas ir lielisks veids, kā aizbēgt no ikdienas vienmuļās dzīves un nodoties sev," paskaidroja psihoterapeite Kristīne Vēbere.

"Ļoti daudzas mūsu fantāzijas, ja tās pārvērstos par realitāti, būtu diezgan graujošas mūsu attiecībām, piemēram, mīlēšanās ar izskatīgo šefu varētu beigties ar atlaišanu vai pat partnera zaudēšanu!"

Aptaujā noskaidrojies, ka gandrīz astoņiem miljoniem sieviešu regulāri prātā nāk pikantas domas par kādu, kurš nav viņu vīrs vai partneris.

Desmit visiekārojamākās slavenības:

1. Breds Pits;

2. Džordžs Klūnijs;

3. Robijs Viljamss;

4. Orlando Blūms;

5. Deivids Bekhems;

6. Gordons Remzijs;

7. Saimons Kauels;

8. Džūda Lovs;

9. Rasels Brends;

10. Toms Krūzs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!