Foto: Vida Press
Lai gan daudzi skumst par to, ka aizgājušo laiku elki noveco un pamazām pievēršas pensionāru izklaidēm, bēdām nav iemesla – agrāk tik ļoti mīlēto un cienīto superzvaigžņu vietu gatavi ieņemt viņu pēcnācēji, kuri no saviem slavenajiem vecākiem pārmantojuši visas labākās īpašības.

Šomēnes gana lielu ievērību izpelnījies aktiera, bijušā Džeimsa Bonda lomas atveidotāja Pīrsa Brosnana un viņa sievas Kīlijas Šeijas Smitas jaunākais dēls Pariss, kurš spēris pirmos solīšus modes industrijā.

16 gadus vecais jauneklis aizvadītās nedēļas izskaņā defilējis modes nama "Dolce & Gabbana" tērpu skatē Milānā, un viņa debija uz modes mēles patīkami pārsteigusi daudzus. Kā vēsta izdevums "The Daily Mail", Pariss iemiesojot visu, lai kādu dienu kļūtu par zvaigzni un meitenītes viņa dēļ spiegtu no sajūsmas.

Pariss nesen noslēdzis līgumu ar modeļu aģentūru "Next Models", un viņam jau tagad tiek paredzēta daudzsološa karjera. Jāatzīmē, ka arī Brosnana un Smitas vecākais dēls Dilans strādā par modeli un jau guvis visai lielu atzinību.

Thank you Milan.

A post shared by 310 ༜ 808 (@paris.brosnan) on Jan 14, 2018 at 6:28am PST

Thank you for the cover @vtmag Photo by @mitchellmccormack Styled by @godarrylgo

A post shared by 310 ༜ 808 (@paris.brosnan) on Nov 1, 2017 at 4:21pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!