Foto: Reuters/Scanpix
Ar HIV inficētajam Holivudas aktierim Čārlijam Šīnam (attēlā) pēdējā laikā pagalam neveicas. Viņš iepinas vienā skandālā pēc otra, un jaunākie tabloīdu virsraksti liecina, ka kinozvaigzni piemeklējušas naudas grūtības.

Pasaule joprojām jūt līdzi Šīnam, kurš bija gana drosmīgs, lai publiski paziņotu, ka viņš ir HIV pozitīvs, taču aktiera abas bijušās sievas – aktrises Denīze Ričardsa un Brūka Millere – gan nav iežēlināmas.

Izdevuma TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka Šīnu piemeklējušas naudas grūtības un viņa ienākumi ļoti sarukuši. Šī iemesla dēļ aktieris nolēmis tiesā iesniegt prasību, lai tiktu samazināti uzturlīdzekļi, kurus viņš ik mēnesi maksā savām abām bijušajām sievām.

Tiek vēstīts, ka abām bijušajām mīļotajām, kuras katra dzemdējusi divus Šīna bērnus, ik mēnesi tiek maksāti 55 tūkstoši ASV dolāru. Tā kā aktierim pēdējā laikā nesokas viegli, viņš vēlas uzturlīdzekļu apmērus samazināt.

TMZ rīcībā ir informācija, ka laikā, kad Šīns filmējās seriālā Divarpus vīru, viņa ienākumi bijuši aptuveni 613 tūkstoši ASV dolāru nedēļā.

Savukārt tagad viņa ikmēneša ienākumi nepārsniedzot 88 tūkstošus ASV dolāru mēnesī, bet februāris bijis pagalam neveiksmīgs – aktiera bankas konts esot papildinājies vien par sešiem tūkstošiem dolāru.

TMZ arī vēsta, ka Šīns nesen savu ložu drošo Maybach limuzīnu izlicis pārdošanā vietnē eBay. Viņš par to vēlas 325 tūkstošus ASV dolāru.

Šīns un Ričardsa bija precējušies no 2002. līdz 2005. gadam, un šajā savienībā pasaulē nākušas divas meitas – Lola Rouza un Sema.

Savukārt laulībā ar Milleri, kas ilga no 2008. līdz 2010. gadam, dzimuši dvīņu puikas Bobs un Makss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!