Foto: Vida Press
Priecīgi jaunumi Holivudas aktierim Čārlijam Šīnam – tiek vēstīts, ka viņam izveidojušās romantiskas attiecības. Par skandalozās zvaigznes mīļoto kļuvusi auklīte un modele Džūlija Stamblere (abi attēlā).

Vienmēr modrais slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "TMZ" vēsta, ka Šīns un 26 gadus vecā Džūlija ir pāris jau aptuveni trīs mēnešus. Tiesa, līdz šim abi savas attiecības slēpuši, bet jūnija sākumā sensāciju medniekiem ar kamerām tomēr izdevies aktieri un viņa jauno sirdsdāmu iemūžināt kopā.

Tabloīdi naski noskaidrojuši, ka Džūlija savulaik pieskatījusi aktiera astoņus gadus vecos dvīņus Maksu un Bobu, kas nākuši pasaulē Šīna laulībā ar viņa bijušo sievu Brūku Milleri.

Kas interesanti, "TMZ" no drošiem avotiem uzzinājis, ka tieši bijusī sieva Šīnu iepazīstinājusi ar auklīti. Tiesa, tolaik aktieris bija saderinājies ar pornozvaigzni Bretu Rosi, bet 2014. gada rudenī, kā zināms, saderināšanās tika atsaukta.

Džūlija pirms kāda laika pametusi auklītes darbu un pievērsusies citai nodarbei – viņa kļuvusi par peldkostīmu modeli.

Atgādinām, ka 2015. gada izskaņā Šīns pārsteidza pasauli, publiski atzīstoties, ka viņš ir HIV pozitīvs. Savukārt aizvadītā gada nogalē aktieris vēstīja, ka ārstiem ar eksperimentāliem medikamentiem izdevies līdz minimumam samazināt vīrusa slodzi viņa organismā.

😉

A post shared by J💲 (@juliastambler) on Jun 5, 2017 at 3:41pm PDT

Night🦉

A post shared by J💲 (@juliastambler) on Mar 16, 2017 at 9:15pm PDT

if young metro don't trust you... 🔫🔫🔫🔫😬 Y👽L👽

A post shared by J💲 (@juliastambler) on Apr 27, 2017 at 3:39pm PDT

Hmmmz

A post shared by J💲 (@juliastambler) on Feb 16, 2017 at 12:20pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!