Foto: Vida Press

Nedēļas sākumā Londonā Eiropas pirmizrādi piedzīvojis trilleris "Red Sparrow" ("Sarkanais zvirbulis"), kurā galvenā loma uzticētā Holivudas zvaigznei Dženiferai Lourensai. Filmas pirmizrādē aktrise saviem faniem nelika vilties.

Londonā notikušo pasākumu populārā aktrise apmeklēja mirdzošā kleitā, bet skatienus viņa piesaistīja ne tikai ar kleitas audumu, bet arī drosmīgo dekoltē, kas atsedza viņas krūšu apaļumus.

Viņas tērpa izvēli stila kritiķi vērtējuši atzinīgi, un tas sajūsminājis arī Lourensas fanus, bet daudzi pauduši patiesu pārsteigumu par aktrises pārvērtībām.

Nedēļas izskaņā notikušajā Britu filmu un televīzijas akadēmijas balvas (BAFTA) pasniegšanas ceremonijai Lourensa, solidarizējoties ar iniciatīvu "Time's Up", kas vērsta pret seksuālo uzmākšanos Holivudā un citās sfērās, bija izvēlējusies krietni vien atturīgāku tēlu.
Foto: Vida Press
Latvijā filma "Sarkanais zvirbulis" uz ekrāniem nonāks marta sākumā. Tas ir stāsts par Krievijas izlūkdienesta slepeno aģenti Dominiku Jegorovu, kurai ir dots uzdevums savaldzināt un atmaskot galveno CIP rezidentu Krievijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!