Foto: Instagram.com/agataagataaa/
Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece ir precējusies ar aktieri, kurš Krievijā tiek uzskatīts par sekssimbolu. Nesen viņa intervijā atklājusi, kā ir dzīvot ar vīrieti, kuru iekāro daudzas citas.

Izdevumam "Собеседник" 28 gadus vecā Agate atklājusi dažus knifus no kopdzīves ar Pāvelu Priļučniju.

Muceniece intervijā atklājusi, ka patiešām arī pati uzskata savu vīru par sekssimbolu: "Es nekad neesmu satikusi skaistāku vīrieti par Pašu. Un, ja jau viņu par sekssimbolu uzskatu es, tad es pilnīgi saprotu tās meitenes, kas neļauj viņam mierīgi paiet garām."

Agate Muceniece, kura Latviju pameta 2008. gadā, Krievijā un ārpus tās robežām atpazīstamību guva, piedaloties populārajā jauniešu seriālā "Slēgtā skola", kuru demonstrēja arī Latvijā. Tieši seriāla filmēšanas laukumā uzplauka jūtas starp Agati un izskatīgo Pāvelu Priļučniju.

2011. gadā pāris salaulājās, bet slēpa šo faktu. Tikai pēc gada viņi oficiāli paziņoja par mainīto ģimenes statusu. Pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem pārim piedzima dēls Timotejs, bet nu abi audzina arī gadu veco Miju. Aizvadītajā gadā Agate fotoblogā "Instagram" publiskoja precību dienas foto, kas atklāj visai netipisku, melnas krāsas kāzu tērpu izvēli.

Нашла редкое фото с нашей свадьбы) не верится что это было так давно! @pavel_priluchniy

A post shared by Агата Прилучная ( Муцениеце ) (@agataagataaa) on Nov 26, 2016 at 4:17am PST

Agatei ir arī vienkārša recepte, kā noturēt vīra uzmanību: "Es viņu neturu. Es saprotu, ka vīrietim pašam jāizlemj, ko viņš vēlas." Ja Pāvels dodoties ar draugiem uz krodziņu, sieva viņu mierīgi laižot un neuzplijoties ar nepacietīgiem zvaniem. Pēc pāris stundām satrauktais dzīvesbiedrs parasti pats piezvanot ar jautājumu: "Kāpēc tu man nezvani?".

Muceniece arī apgalvo, ka vispār neesot greizsirdīga par vīra gultas ainām ar citām aktrisēm, jo saprotot, ka darbs ir darbs. Viņasprāt, ja vīrietis gribēs "laist pa kreisi", tad viņš to izdarīs jebkurā gadījumā, un nekas viņu neapturēs.

Aktrise izdevumam "Собеседник" atklājusi nepatīkamu pagātnes notikumu, jo reiz viņai bijis puisis, kurš krāpis viņu veselu pusgadu, kamēr Agate neko neesot nojautusi: "Es vienkārši esmu uzticīgs cilvēks. Jebkurās attiecībās ir jānolemj – tu otram tici vai nē?"

Priļučnijs gan esot ļoti greizsirdīgs un arī karstasinīgs, tāpēc viņam mēdzot rasties aizdomas par lietām, kurām nemaz neesot pamata. Turklāt populārais aktieris esot arī ļoti privātīpašniecisks. "Ja nu man ar kādu ir atklātākas ainas, Pašam uz nervu pamata sāk raustīties acs," smejoties intervijā atzinusi Muceniece.

Intervijā viņa arī atklājusi, kā ar Pāvelu saglabā dzirksteli attiecībās arī pēc bērnu piedzimšanas. Agate uzskata, ka pāriem, kuri kļuvuši par vecākiem, jāatceras par laiku sev un intīmo dzīvi. Viņasprāt, daudzi pāri ar laiku aizmirst, ka jāpastāv arī intīmajai dzīvei, kas nosaka vīrieti un sievieti kā pāri.

"Visi taču saprot, ka vīrieši ir seksuāli aktīvas būtnes. Viņiem tas ir svarīgi. Pat vairāk – viņiem tas ir obligāti vajadzīgs. Ja nesniegsi savam vīrietim baudu – agrāk vai vēlāk viņš sāks skatīties pa malām," atklātībās par savu kopdzīves laimes formulu dalījusies aktrise.

Agate ir pārliecināta, ka arī pēc bērnu piedzimšanas sievietei jāpaliek par tādu sievieti, kādu viņas vīrs reiz apprecējis. "Mēs ar Pašu pirmkārt esam pāris, nevis vecāki. Dzīvot tikai bērniem – tas nav pareizi," izdevumam "Собеседник" stāstījusi aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!