Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā Kalifornijā norisinājās ikgadējā Nickelodeon balvu Kids' Choice Awards pasniegšanas ceremonija, kurā par galveno zvaigzni kļuva Holivudas aktrise Andželīna Džolija (attēlā centrā).

Pasākumu aktrise apmeklēja kopā ar saviem bērniem Šailo un Zaharu, un šī bija pirmā kinovaigznes iziešana sabiedrībā pēc nesen pārdzīvotās olnīcu un olvadu izņemšanas operācijas.

Ceremonijā Džolija, kura tika godināta kā bērnu iemīļotākais ļaundares tēls par darbu filmā Maleficent, uzstājās ar aizkustinošu runu, kas reti kuru atstāja vienaldzīgu.

"Kad es biju maza, man teica, ka esmu citāda. Un es nekur neiederējos - pārāk skaļa, pārāk ugunīga, nekad nevarēju nosēdēt mierā. Bet tad vienu dienu es kaut ko aptvēru un ceru - arī jūs visi to sapratīsiet. Būt citādam ir labi," emocionālajā uzrunā teica Džolija.

Jau vēstīts, ka nesen 39 gadus vecā aktrise nolēma veikt olnīcu un olvadu izņemšanu, lai izslēgtu vēža risku. Pirms pāris gadiem viņai tieši tāda paša iemesla dēļ tika veikta mastektomija jeb krūšu amputācija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!