Foto: Publicitātes foto

Seriāla Viņas melo labāk zvaigzne Evija Skulte pēdējo pāris gadu laikā pamanījusies piesaistīt uzmanību ne tikai ar savu gozēšanos televizoru ekrānos, bet arī privātās dzīves norisēm – pirms pusotra gada viņa apprecējās, bet vēlāk uzsāka vētrainu dēku ar lietuviešu kolēģi, neslēpjot attiecību detaļas arī no tabloīdiem.

Kamēr vēl daudzi aktrises fani cerēja, ka viņai izdosies nokārtot attiecības ar seriāla Viņas melo labāk producentu Rimvīdu Martinaiti no Lietuvas, kas sašķobījās pēc Evijas dalības šovā Dejo ar zvaigzni, pati seriāla zvaigzne gan pagātnē nekavējas.

Šoruden viņa sabiedrībā izgājusi ar Latvijas Kinoražotāju asociācijas valdes pārstāvi Ventu Horstu (abi attēlā kopā ar Roberto Meloni), un pārīša uzvedība un uzmanības apliecinājumi vienam pret otru acumirklī likuši uzvirmot runām, ka abi uzsākuši attiecības.

Par to otrdien, 27. septembrī, vēsta gan Privātā Dzīve, gan Kas Jauns. Tiesa, ne Skulte, ne Horsts nav apstiprinājuši, ka viņus vieno kas vairāk par draudzību.

Abi iepazinušies seriāla Viņas melo labāk uzņemšanas laikā, kad uzņemtas epizodes Horstam piederošajā viesu namā Kārumnieki Siguldā, un vīrietis, raksturojot abu attiecības, atklāti pastāstījis, kas viņus saista.

"Ļoti laba un atklāta draudzība, kas balstīta uz kopējām interesēm par mūziku, mākslu, īpaši audiovizuālās mākslas radīšanas niansēm," izdevumam Privātā Dzīve skaidrojis Horsts, bet Evija piebildusi, ka ir vīrieša "iedvesmas objekts".

Horsts ir precēts vīrietis, un arī medijiem viņš nav slēpis, ka ir "vienreiz laimīgi precējies – un jau 20 gadus – un audzinu divus brīnišķīgus bērnus".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!