Foto: DELFI

Aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā), kuru lielākā daļa Latvijas iepazina kā Fēliksa dēlu UgunsGrēkā, pēc izslēgšanas no seriāla tomēr nav ticis pie iecerētā darba ēstuvē, tāpēc viņam nākas piepelnīties veļas mazgāšanas uzņēmumā. Puisis atklāj baisas lietas par šī biznesa aizkulisēm.

"Es tagad strādāju par veļas žāvētāju uzņēmumā, kas atrodas Maskačkas rajonā. Ceha vadītāja ir Baiba. Katru dienu tur tiek izmazgātas 17 tonnas veļas, mans pienākums ir to visu izžāvēt," DELFI Izklaidei atklāj pazīstamais aktieris.

Antons priecīgs stāsta, ka kolēģi cehā viņu uzreiz atpazinuši kā Fēliksa dēlu no UgunsGrēka. Kolektīvs esot lielisks, taču diemžēl alga ļoti maza. "Par tik smagu darbu cilvēkam vajadzētu maksāt 700 eiro, taču maksā tikai 462.

Jāstrādā no septiņiem rītā līdz pat astoņiem vakarā. Par darbu nakts stundās maksā uzreiz "uz rokas". 35 eiro par "sutku", tas ir ļoti maz.  Arī atvaļinājumos nelaiž. Man ļoti žēl visu cilvēku, kas tur strādā, daudzi pat astoņus un desmit gadus," baisos apstākļus veļas mazgātavā atklāj Antons.

Jaunais aktieris ar savu pozitīvismu cenšas padarīt ceha darbinieku ikdienu kaut nedaudz jautrāku, taču kā pretstats viņam esot brigadiere Ļuba. "Man nepatīk, kā viņa runā ar darbiniekiem, paceļot balsi. Man liekas, ka viņas attieksmi ietekmē fakts, ka esmu no bērnu nama.

Es meklēju jaunu darbu. Bet pirms tam gribu kaut kā palīdzēt pārējiem ceha darbiniekiem, un to es varu izdarīt, kā pazīstams cilvēks publiski runājot par šo problēmu," uzsver Antons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!