Foto: Vida Press
Lai gan neskaitāmas reizes apliecinājies, ka pārāk dziļš dekoltē izgriezums ir ļoti riskanta izvēle, netrūkst šovbiznesa daiļavu, kuras turpina pieturēties pie savu krūšu apaļumu izspīlēšanas. Nereti tas beidzas ar pikantu misēkli, kā arī gadījies amerikāņu aktrisei Džasmīnai Volcai (attēlā).

Ārvalstu tabloīdi vēsta, ka Džasmīna aizvadītās nedēļas nogalē devusies ieturēt maltīti uz kādu daudzu slavenību iecienītu restorāniņu Holivudā. Vakariņošana 34 gadus vecajai aktrisei beigusies ar ar ķibeli, kas savukārt sensāciju medniekiem ar kamerām bijis kā īstens saldais ēdiens.

Džasmīna bija ģērbusies seksīgā kombinezoniņā ar atkailinātu muguras daļu un iespaidīgu dekoltē izgriezumu, kas nespēja savaldīt viņas kuplās krūtis – kādā brīdī no drēbītēm izspraucās viņas plikais pupiņš.

Šis misēklis iemūžināts vairākos momentuzņēmumos, kas publicēti dažādos tabloīdos. Tiesa, mediji gan izteikuši šaubas, ka pupiņa zibināšana bijusi nejauša – Džasmīna regulāri savu slavu cenšas uzspodrināt ar pikantiem izgājieniem un plikumu izrādīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!