Foto: Vida Press

Īstu stila paraugstundu un fanu sajūsmu izpelnījusies Holivudas aktrise Andželīna Džolija, kura ordeņu svinību pasākumā Londonā burtiski izstarojusi sievišķību un žilbinājusi ar eleganci.

Holivudas zvaigzne 28. jūnijā apmeklējusi Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinības, kuras notikušas Svētā Paula katedrālē Londonā.

Lai gan sākotnēji bija paredzēts, ka pasākumu ar savu klātbūtni pagodinās Lielbritānijas karaliene Elizabete II – tas nenoticis, jo karaliene bija nedaudz saaukstējusies. Toties ļaužu apbrīnas skatienus un uzmanību izpelnījusies Andželīna Džolija, kuras elegantais izskats nošarmējis klātesošos.

43 gadus vecā aktrise bija tērpusies pelēkā kleitā, kura bija perfekti saskaņota ar tādas pašas krāsas cepuri, cimdiņiem un kurpēm, kā arī pieskaņotu somiņu. Savukārt pie kleitas viņa bija piespraudusi savu ordeni.

Pieguļošā kleita īpaši izcēlusi aktrises šmaugo vidukli, kā arī slaidās kājas.

Par Džolijas izcilo gaumi šajā pasākumā sajūsmā ir ne tikai fani un viņas sekotāji, bet arī tabloīdi, kas viņas izskatu raksturojuši kā satriecošu, elegantu un žilbinošu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!